Şoc! Angajaţii de la FRF au salarii de zeci de mii de lei lunar!

Ultima actualizare:

    Răzvan Burleanu îli plăteşte "fără număr" angajaţii
Răzvan Burleanu îli plăteşte "fără număr" angajaţii

Noul preşedinte al Federaţiei, Răzvan Burleanu, îi plăteşte regeşte pe cei din subordine, inclusiv pe ziariştii cooptaţi în organigramă, anunţă www.enaţional.ro.

Dacă secretarul general al FRF, Gheorghe Chivorchian, e îndreptăţit să câştige 24.200 de lei, având în vedere că activează de-o viaţă în fotbal, în rest lefurile nuar fi justificate.

Gabriel Bădescu e consilierul lui Burleanu şi primeşte 21.300 de lei, apoi Ovidiu Dimbean-Creta, contabilul Federaţiei, munceşte pentru 21.300 de lei pe lună. Iar, lista prietenilor continuă: Radu Vişan a fost coleg cu Burleanu în Administraţia Prezidenţială şi acum a venit la FRF pentru un salariu de 14.000 de lei lunar. O adevărată lovitură pentru consilier, în condiţiile în care la Cotroceni se câştigă 2.586 de lei.

Fostul fotbalist la Politehnica Iaşi, Ciprian Paraschiv, e şi el recompensat cu 11.000 de lei pe lună, el coordonând deparatamentul de cercetare-dezvoltare, iar prietenul de la AFAN al lui Burleanu, Lucian Viscotel,e remunerat cu 9.650 de lei. Treaba lui e să atragă fonduri europene.

Nici foştii ziarişti nu stau rău, iar comunicarea e vitală. De aceea au fost aduşi oameni de la Gazeta Sporturilor, unii plătiţi cu mii de euro! Gabriel Berceanu e chief communications officer, funcţie pentru care ia 11.500 de lei, Gabi Safta câştigă 7.900 de lei, iar George Ştucan primeşte 5.800 de lei. În curând va ajunge la FRF şi Andrei Vochin, cel care lasă GSP pentru a-şi da cu părerea despre detalii tehnice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
On Cloudboom Strike jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net