Şi Barcelona se fură ca-n codru! Să vină arbitrajul video!

5a1bbdd195f9cf6344b199a8.jpg

Catalanii au făcut doar egal la Valencia, scor 1-1, dar golul lui Messi din minutul 30 a fost anulat deşi mingea a intrat în poartă un metru
Click!

Mestalla a găzduit duminică seara derby-ul etapei dintre locul 1, Barcelona, şi locul 2, Valencia, ambele echipe traversând perioade fantastice. O victorie a oaspeţilor ar fi rupt clasamentul în două, punând şapte puncte între primele două clasate şi 10 până la duşmancele din Madrid. Aşa trebuia să iasă, doar că n-au vrut arbitrii!

Neto, fosta rezervă a lui Tătăruşanu la Fiorentina, a gafat inexplicabil la un şut pe centru trimis de Messi şi a scăpat mingea în poartă printre picioare. Balonul a trecut bine linia, dar nici tuşierul Enrique Ferreiros, nici centralul Ignacio Villanueva nu au văzut asta. În ciuda protestelor agresive ale catalanilor, golul nu a fost validat, iar cele două echipe au mers cu 0-0 până în minutul 61, când Valencia a deschis scorul prin Rodrigo Moreno. A urmat un asediu al Barcelonei, dar trupa lui Valverde n-a reuşit decât să salveze un punct, prin Jordi Alba. Fanii au legat imediat greşeala de arbitraj de o răzbunare a spaniolilor pe catalani după ce fotbaliştii Barcelonei, în frunte cu Pique, au militat activ pentru separarea provinciei de restul ţării la recentele evenimente din peninsulă. Astfel, în loc să fie un campionat aproape adjudecat de Barcelona, care ar fi avut 7 puncte peste Valencia şi 10 peste Atletico şi Real, e acum la 4 de „Lilieci” şi trebuie să transpire în continuare. Totuşi, cel puţin din sezonul viitor, nu vor mai avea astfel de probleme pentru că La Liga va fi al patrulea campionat cu arbitraj video după cele din Italia, Germania şi Portugalia. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1