SHOW în Liga 1! Şumudică a intrat în direct la pauza meciului ca să acuze arbitrajul

Ultima actualizare:

    Antrenorul Astrei crede că greşelile de arbitraj au făcut ca Astra să piardă cu 5-1 la ClujFoto Click!
Antrenorul Astrei crede că greşelile de arbitraj au făcut ca Astra să piardă cu 5-1 la ClujFoto Click!

Astra Giurgiu a pierdut cu un incredibil 5-1 meciul de la CFR Cluj, dar partida a fost o bună perioadă pe muchie de cuţit.

Jocul s-a rupt în a doua repriză, după câteva decizii controversate, iar antrenorul încă suspendat al oaspeţilor n-a mai avut răbdare şi a vrut să semnaleze greşelile arbitrilor încă din timpul meciului. ”Nu pot să nu iau poziție în momentul de față. Sunt la lojă și mă uit la voi, la emisiune. Nu se poate așa penalty clar, la 4 metri de fază. Este incredibil. N-am văzut așa ceva în viața mea. Asta nu mai e greșeală, nu poți să greșești în halul ăsta. Asistentul intră doi metri în teren ca să semnaleze faultul! Era 1-1 şi puteam face noi 2-1. Credeţi că se mai termina 5-1 pentru ei? Lui Petrucci trebuia să-i dea al doilea galben, când simulează, dar nu i-l dă. Uitați-vă piciorul lui Teixeira! Ce? S-a descălțat singur? Băi, respectați-ne, că suntem campioana țării! Să dea Dumnezeu să fie doar atât, o greșeală și nimic mai mult”, a spus Șumudică în direct la Digi Sport, referindu-se la faza din minutul 36, când Teixeira a fost faultat în careu, dar în loc de penalty a primit galben pentru simulare.

Lucian Rusandu n-a fost însă zgârcit cu loviturile de la 11 metri, chiar dacă pe cel la Teixeira l-a sărit. A dictat nu mai puţin de patru, incredibil pentru un meci normal de Liga 1, trei în favoarea CFR-ului şi unul pentru Astra, ratat de Săpunaru. ”O victorie categorică, dar momentul psihologic a fost la 2-1. O victorie muncită. Am jucători de mare caracter. Nu contează scorul, cele 3 puncte sunt cele mai importante. A contat foarte mult întoarcerea domnului Mureșan. Sunt fericit că s-a întors. Ne așteaptă un meci greu la Timișoara și trebuie să fim la fel de concentrați. Nu știu dacă a fost penalty la Teixeira. Cred că totul s-a rupt când Astra a ratat acel penalty la 2-1 pentru noi. Dacă egalau, jocul rămânea echilibrat”, a declarat Vasile Miriuță, la finalul jocului.

image
image
image
image
image
image
Aryna Sabalenka (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net