Sepsi Sf. Gheorghe, campioana remizelor

chindia_targoviste_vs_sepsi_osk_7.jpg

Fotbaliștii de la Chindia și Sepsi s-au neutralizat la Ploiești
Fotbaliștii de la Chindia și Sepsi s-au neutralizat la Ploiești
Foto: Sport Pictures

Formația lui Csaba Laszlo, Sepsi Sf. Gheorghe, a terminat nedecis 7 din cele 9 meciuri disputate în această ediție a Ligii 1


Fapt mai rar întâlnit în debutul unei ediții a primei divizii de fotbal din România. Sepsi a terminat la egalitate, 0-0, cu Chindia, la Ploiești, bifând a șaptea remiză!
Această serie de meciuri fără înfrângere (opt din nouă disputate) o menține pe Sepsi pe la mijlocul clasamentului, respectiv pe locul 8, având jumătate din punctele pe care le-a acumulat campioana en-titre, CFR Cluj (20). Firește că această postură poate fi privită în două feluri. Dacă ar evolua în Italia, de pildă, formația din Sf. Gheorghe s-ar înscrie într-o filosofie specifică Seriei A, aceea că ai câștigat puncte printr-un egal... Nicidecum că le-ai pierdut. 
Nu la fel gândește Csaba Laszlo, antrenorul lui Sepsi, care s-a declarat supărat după partida de la Ploiești. ”Sunt supărat. Foarte supărat. Mai ales că vrem să fim mai sus
în clasament. Fotbalul nu e un joc, ci o meserie în care trebuie să simți când poți să câștigi”, a declarat acesta, recunoscând că e pentru prima dată în cariera sa de antrenor când o echipă pe care o pregătește nu izbutește să obțină victoria într-un număr atât de mare de meciuri. 
Cum ocupă penultima poziție în clasamentul la zi al Ligii 1, nici Chindia Târgoviște n-a fost foarte mulțumită de acest egal, cel de-al 3-lea în  9 meciuri disputate. Formația dâmbovițeană are, totuși, scuza că se află mereu în deplasare, ea disputându-și meciurile ”de acasă” la Ploiești. ”Noi speram la o victorie, dar nu e rău nici egalul”, a pus punctul de ”i” Mihai Aioani, portarul Chindiei.

Cele mai multe egaluri în ediția 2019/2020 a Ligii 1 la fotbal

1. Sepsi 7
2. Botoșani 6
3-8. Mediaș 3
3-8. Viitorul 3
3-8. Iași 3
3-8. Giurgiu 3
3-8. Clinceni 3
3-8. Târgoviște 3

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1