Se destramă PSG chiar după ce a spart banca pentru Neymar? Riscă excluderea din Ligă!

12-13-sport-neymar-h_53687839.jpg

Brazilianul a cauzat deocamdată mai multe probleme, decât performanţă care să facă să merite banii. Acesta a aruncat nu doar conturile PSG-ului în aer, ci şi vestiarul, după cearta cu Cavani, pentru cine bate penalty-urile
Foto Click!

Paris Saint-Germain a plătit în această vară 222 de milioane de euro pentru a-l aduce în capitala Franţei pe Neymar junior, dar acest transfer poate distruge clubul!

Juventus, Bayern Munchen şi Real Madrid au făcut plângere la UEFA şi au cerut forului continental să verifice dacă francezii au respectat fair-play-ul financiar după marea achiziţie făcută! El Pais, unul dintre cele mai mari ziare spaniole, au scris azi că UEFA s-a conformat şi s-a uitat puţin în balanţa clubului patronat de şeicii qatarezi. Iar ce au găsit poate reprezenta un dezastru! Se pare că la Parc des Princes e vopsit gardul, dar în contabilitate e leopardul cât casa! PSG a cheltuit mult peste cât a încasat, iar UEFA i-a cerut să revină repede pe 0! Mai exact, până vara viitoare, când procurorii vor veni din nou în inspecţie.

Nasser al Khelaifi a trecut repede la negocieri şi a băgat în şedinţă şase jucători. Di Maria, Javier Pastore, Lucas Moura, Thiago Silva, Julian Draxler, Hatem Ben Arfa au primit toţi vestea că sunt pe lista de transferuri, dar respectivii nu sunt prea încântaţi şi nu vor să plece fără să fie despăgubiţi. Se anunţă negocieri grele şi e posibil ca Neymar să rămână una dintre puţinele staruri ale PSG-ului. În cazul în care cei 6 nu vor putea fi vânduţi la timp, UEFA a anunţat PSG-ul că va fi exclusă din Liga Campionilor pentru ediţiile următoare.

Din aceeaşi cauză, de la Paris au plecat deja Serge Aurier şi Blaise Matuidi, primul vândut la Tottenham pentru 25 de milioane, iar celălalt plecat la Juventus în schimbul a 20 de milioane de euro. Sumele sunt însă insuficiente pentru gaura de 222 de milioane de euro provocată de Neymar!

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1