Se desparte Maxim de Stuttgart?

16-sport-maxim-1.jpg

Maxim prinde rar câteva minute în tricoul lui Stuttgart
Citeste tot despre: 

Mijlocaşul român Alexandru Maxim e mai mult rezervă la trupa germană şi oficialii ar dori să scape de el, mai ales că are un salariu uriaş de 1,5 milioane de euro pe an. În schimb, a marcat doar două goluri în acest sezon.

Internaţionalul român Alex Maxim e criticat de presa germană, dar se pare că nici antrenorul nu-l mai vrea în lot. A fost ofertat de cluburi din Anglia, dar cu toţii s-au retras după ce jucătorul le-a transmis că vrea o leafă de milioane de euro. Evoluţia fotbalistului român a fost analizată de jurnaliştii de la „Bild” şi „Kicker”. „Automulţumirea i-a ucis ambiţia şi un salariu de 1,5 milioane de euro pe an e mult prea mare faţă de ceea ce arată pe teren”, au scris primii. „Dacă va oscila ca până acum între teren şi banca de rezerve e clar că nu-şi va duce la bun sfârşit contractul valabil până în 2019. Dar el vrea să se transfere doar la un club la fel de mare ca Stuttgart şi unde să câştige cel puţin ca aici”, au explicat şi cei de la „Kicker”. Iar antrenorul Wolf e pe aceeaşi lungime de undă cu ziariştii: „Voi lucra mai mult cu el şi voi vedea ce rol poate juca în echipă. Dar noi suntem gata să tratăm cu oricine dacă e o ofertă bună şi el vrea să plece”. 

Deocamdată se pare că Alex Maxim se mulţumeşte cu statutul de la VfB Stuttgart, club unde a înscris doar de două ori în campionat, în cupe a bifat doar 30 de minute, iar în competiţiile europene nu a mai apărut din 2015. A primit acum două oferte, de la englezii de la Hull şi Leeds, dar tranzacţia a picat după ce românul a anunţat că doreşte un salariu cel puţin egal cu cel de acum, 1,5 milioane de euro pe an. 

 

loading...
Loading...