Scoruri de tenis în Spania

Ultima actualizare:

    foto: guliver/getty images
foto: guliver/getty images

Prima etapă din La Liga a început furibund, vineri seara văzându-l la lucru pe singurul român din Primera, Florin Andone, de la Deportivo, iar sâmbătă având parte de un festival de goluri

6-2 a fost primul scor bombă al campionatului şi s-a înregistrat în Barcelona – Betis. Campioana Spaniei a măturat pe jos cu trupa din Andaluzia, Lionel Messi şi Luis Suarez fiind şi de această dată protagonişti. Argentinianul a marcat de două ori şi a oferit o pasă decisivă, iar uruguaianul a înscris o triplă şi s-a instalat din start în topul golgheterilor din La Liga, titlu adjudecat şi anul trecut. Catalanii au marcat de trei ori în fiecare repriză, scorul fiind deschis de turcul Arda Turan în minutul 6 şi închis în minutul 84 de Ruben Castro, de la Betis.

Două ore mai târziu, pe Sanchez Pisjuan, s-a bătut însă recordul celor opt goluri de pe Camp Nou, Sevilla şi Espanyol, alt duel între oraşele Barcelona şi Sevilla, oferind 10 goluri. S-a încheiat 6-4 pentru gazde, ca la tenis, scor care nu s-a mai înregistrat într-o primă etapă din La Liga din 1956. A fost 3-3 la pauză, de asemenea rezultat care nu s-a mai înregistrat din 1933.

Astfel, fosta echipă a lui Costel Gâlcă a reuşit cu Sanches Flores pe bancă să înscrie mai mult, dar şi să primească goluri pe bandă rulantă de la deţinătoarea Ligii Europa. Pentru Sevilla au marcat Pablo Sarabia, dublă Vietto, Ben Yedder, Vasquez şi Kiyotake, iar pentru catalani Piatti, Sanchez, Perez şi Moreno.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net