Schmeichel, erou la Leicester înaintea meciului cu România

Ultima actualizare:

    Kasper a apărat două penalty-uri în dubla manşă cu SevillaFoto: Guliver/ Getty Images
Kasper a apărat două penalty-uri în dubla manşă cu SevillaFoto: Guliver/ Getty Images

"Vulpile" din Leicester au eliminat-o pe Sevilla după ce au câştigat cu 2-0 returul din Anglia, dar lucrurile puteau să stea total diferit dacă fiul legendarului portar danez nu avea o intervenţie magistrală.

Leicester o conducea pe Sevilla în minutul 80 cu 2-0, scor de calificare, dar un gol al spaniolilor ar fi trimis partida în prelungiri, având în vedere că pe Sanchez Pisjuan fusese 2-1 pentru trupa lui Sampaoli. Cu 10 minute înainte de final, Vitolo a scăpat singur spre poarta gazdelor, pierdut din urmă de Huth, şi a rămas singur cu Kasper Schmeichel. Portarul s-a prăbuşit la picioarele spaniolului, dar tehnicul mijlocaş iberic a săltat mingea peste danez şi a urmat apoi inevitabilul contact între cei doi. Arbitrul italian Orsato a dictat corect penalty pentru Sevilla şi cartonaş galben lui Schmeichel, iar englezii erau disperaţi. Nu era însă cazul! Fiul legendarului portar al lui Manchester United, care a fost în tribunele lui King Power Stadium pentru a-şi susţine băiatul, a ghicit execuţia lui Steven N'Zonzi şi a salvat-o pe Leicester, la fel ca şi în tur.


    Kasper e maestru la penalty-uri, la fel ca şi tatăl său, Peter SchmeichelFOTO: Getty Images
Kasper e maestru la penalty-uri, la fel ca şi tatăl său, Peter SchmeichelFOTO: Getty Images

La Sevilla, gazdele au avut de asemenea penalty, în minutul 14, dar Kasper a apărat şi atunci execuţia lui Coreea, ţinând scorul strâns. Fără aceste două intervenţii senzaţionale cel mai probabil discutam acum despre Sevilla calificată şi Leicester eliminată. Pentru noi, asta nu e bine! Urmează România - Danemarca, la Cluj, pe 26 martie, şi Schmeichel e anunţat titular. Marea problemă va fi la penalty-uri, unde noi nu stăm bine deloc. Lipseşte principalul executant, Bogdan Stancu, iar despre catastrofa lui Nicuşor Stanciu din prelungirile meciului cu Muntenegru, nu cred că mai are rost să vorbim!

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net