Scandalul Piţi-Vica-Mutu i-a inspirat şi pe alţii

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

„Click!" a dezvăluit ieri în exclusivitate faptul că Adrian Mutu ar fi încercat s-o seducă în urmă cu 13 ani pe Vica Blochina, fosta iubită a lui Piţi. Asemenea poveşti de amor în trei au făcut deliciul presei de scandal de-a lungul timpului.

Dacă Adi Mutu şi Victor Piţurcă au ceva de împărţit, atunci acest lucru este nimeni alta decât Vica Blochina, amanta cu care antrenorul a făcut şi un copil, pe care nu-l recunoaşte însă. „Piţurcă îmi poartă pică de 12-13 ani, este un episod personal", a recunoscut Mutu, sperând că motivul discordiei nu va ieşi prea curând la iveală.

Până la urmă, din surse credibile, „Click!" a aflat că lituanianca Vica Blochina i-a atras atenţia „Briliantului" în anul 2000, atunci când blonda era iubita ascunsă a selecţionerului. Totul s-a terminat cu un refuz categoric din partea Vicăi, dar se pare că Piţi n-a uitat acel episod. Mutu şi Piţurcă trebuie să ştie că nu sunt singurii sportivi care au pus ochii pe aceeaşi femeie.

Dana, între Dan Petrescu şi Radu Niculescu

Mariajul soţilor Petrescu a luat sfârşit în anul 2003, când fostul internaţional a hotărât să pună punct căsniciei din cauza relaţiei extraconjugale pe care Dana o avea cu Radu Niculescu, coechipier pe atunci cu "Bursucul" la FC Naţional. La despărţirea celor doi, judecătorii au stabilit ca Dan Petrescu să le plătească celor două fetiţe pe care le are cu Dana, Chelsea şi Rebecca, suma de 3.000 de dolari pe lună, drept pensie alimentară.

Craioveanu l-a «carotat» pe Gică Popescu

La un moment dat, în timpul "generaţiei de aur", se spunea că Gică Craioveanu nu e convocat la naţională din cauza lui Gică Popescu. Gurile rele au avansat ideea că "Baciul" era înşelat de iubita sa, Oana Deselnicu, cu Gică Craioveanu. Până la urmă, fiica regretatului Petre Deselnicu s-a căsătorit cu Craioveanu, însă cei doi au divorţat ulterior, deşi au împreună un băiat.

John Terry, în pat cu iubita colegului

Pe plan internaţional, cel mai cunoscut caz de acest gen din ultima perioadă l-a avut ca protagonist pe căpitanul lui Chelsea, John Terry. Cunoscut pentru talentul său de cuceritor, acesta nu s-a sfiit să aibă o aventură cu iubita unui fost coleg, atât la echipa de club cât şi la naţionala Angliei, Wayne Bridge. Ulterior, după ce povestea a răsuflat în presă, Bridge (transferat între timp la Manchester City) a refuzat să dea mâna cu Terry la un meci direct. Mai mult, Terry a pierdut şi banderola de căpitan la naţională.

Marele Platini, păcălit în dragoste

Chiar şi actualul preşedinte al UEFA, Michel Platini, ar înţelege foarte bine relaţia rece dintre Piţurcă şi Mutu. Astfel, în urmă cu 31 de ani, în timpul Cupei Mondiale din 1982, necunoscutul Jean Francois Larios a fost trimis acasă din cantonamentul „cocoşilor". Motivul? Larios ar fi avut o aventură cu soţia lui Platini, marea vedetă de la acea vreme a naţionalei Franţei.

Ballack l-a «fentat» pe Christian Lell

Fostul internaţional german Michael Ballack, care a jucat ani buni şi la Chelsea, a fost acuzat în 2010 că a atras-o în patul său pe Daniella Aumann. Căsătorit, Ballack a împuşcat doi iepuri dintr-o lovitură: şi-a înşelat nevasta, cu care are trei copii, dar l-a „fentat" şi pe fostul coleg de vestiar de la Bayern München, Christian Lell, acesta fiind la acea vreme iubitul oficial al Daniellei. Această legătură a făcut deliciul presei de scandal de la acea vreme, în Germania, dar şi peste hotare.

Se întâmplă şi în baschet

În 2010, divorţul dintre baschetbalistul francez Tony Parker şi actriţa Eva Longoria a făcut înconjurul lumii. Cauza principală a rupturii dinre cei doi au fost mesajele de dragoste pe care jucătorul din NBA le trimitea soţiei unui coleg de echipă, Brent Barry. Chiar şi „marele" Shaquille O'Neal a fost acuzat de o relaţie aventuroasă cu logodnica unui alt baschetbalist, Gilbert Arenas.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net