Scandal la naţională: „Dacă Steaua nu vrea să dea jucători, să nu dea”

anghel iordanescu

anghel iordanescu
Anghel Iordănescu
foto: Click

Selecţionerul Anghel Iordănescu vrea să cheme în cantonamentul de iarnă mai mulţi jucători, inclusiv de la roş-albaştrii, dar Reghe nu vrea să-şi lase elevii în acest stagiu, motivând că trebuie să-i pregătească pentru lupta din Liga I.

"Eu cred că este obligația cluburilor să dea jucătorii la echipa națională, este o hotărâre a Comitetului Executiv și nu una a lui Anghel Iordănescu. Eu cred că se face prea mult tam-tam pe această chestiune. Dacă Reghe își dorește să ajungă selecționer și știu că vrea asta, atunci el nu poate să interzică jucătorilor săi să ajungă la națională", a spus selecţionerul la Digi Sport.

Apoi, a continuat: "Dacă cei de la Steaua nu vor să lase jucători la naţională, atunci să nu-i lase! Celelalte cluburi am înțeles că vor pune însă jucătorii la dispoziţia noastră. Avem o arie de selecţie foarte restrânsă. Nu vreau ca atunci când vom ajunge la Europene să tremurăm cu naţionala Franţei, iar un jucător tânăr să îmbrace tricoul naţionalei abia atunci".

Loading...
 
 

Citește și

  • Mircea Rednic

    Contractul lui Anghel Iordănescu cu Federaţia Română de Fotbal a expirat miercuri, imediat după amicalul din Italia, iar antrenorii cu pretenţii au şi început să viseze că Burleanu vrea la Euro 2016 alt selecţioner decât "Tata Puiu".

  • România şi-a aflat grupa din care va face parte la turneul final de anul viitor, iar pe selecţionerul Anghel Iordănescu îl cam trec fiori reci pe şira spinării. Franţa e un monstru în faţa căruia avem şanse minime, Elveţia e o echipă peste noi din punct de vedere valoric, iar albanezii au crescut foarte mult în ultimul timp.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1