S-a spulberat şi visul italian la Rapid. Massone nu mai vine, iar Emil Dică a plecat şi el

Ultima actualizare:

    Rapidistii n-au motive de bucurieRăzvan Păsărică
Rapidistii n-au motive de bucurieRăzvan Păsărică

Rapidiştii au sperat în venirea lui Angelo Massone ca într-un Messia, dar scepticii au câştigat din nou. Strategia lui Adrian Zamfir a fost un nou fâs, afacerea a căzut şi cele două părţi dau vina una pe cealaltă.

Zamfir spune că Massone n-a reuşit să ofere garanţia că are un milion de euro, de parcă el i-a depus vreo garanţie lui George Copos atunci când a preluat clubul. Apoi, italianul a făcut pe supăratul şi a sistat discuţiile ca unul care abia aştepta un bun motiv ca să lase totul baltă. Între timp, la Rapid e jale. Emil Dică n-a mai suportat nici el situaţia incertă de la club şi a plecat, iar Daniel Niculae nu mai vrea să audă de un nou contract.

Mai sunt 10 zile până la jocul cu CS U Craiova, din Cupa Ligii, şi două săptămâni până la cel cu Steaua, din prima etapă a campionatului, iar Rapid a jucat ultimul amical, cu Milsami Orhei, din Moldova, în formula: Drăghia - Tânc, Lung, Al. Iacob, Al. Coman - Selagea, V. Negru, Păun, Ciolacu - Pancu, Balint.

În aceste condiţii, antrenorul Marian Rada a făcut o declaraţie elocventă. "Păcat că avem o perioadă de pregătire prea scurtă. Ne trebuia minim o lună şi jumătate. Nu știu cum ne va prinde sezonul oficial, dacă nu vine cineva și băieţii nu vor lua două-trei, dacă nu mai multe, salarii restante. De început campionatul, îl vom începe, dar dacă sunt problemele astea, nu știu cum îl vom termina”, a spus acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net