Ronaldo îşi face de cap cu iubita în Mediterană. Cât l-a costat chiria iahtului

ronaldo.jpg

Cristiano Ronaldo îşi sărută pasional iubita la bordul iahtului
Citeste tot despre: 

Vacanţa de care se bucură în aceste zile Cristiano Ronaldo e una pe măsura câştigurilor financiare ale fotbalistului portughez de la Juventus Torino. Numai pentru iahtul de lux pe care se destrăbălează în compania iubitei Georgina Rodriguez, Ronaldo a plătit o chirie de 200.000 de euro.

Aproape 100 de milioane de euro intră în conturile lui Ronaldo în fiecare an (din salariu şi contracte publicitare), astfel că lusitanul de 34 de ani îşi permite orice fel de extravaganţă. La capătul unui sezon epuizant, Cristiano şi-a luat iubita şi fiul cel mare şi se relaxează în Marea Mediterană. Cei trei au fost mai întâi în Grecia, iar acum îşi fac de cap în paradisul oferit de Saint-Tropez, pe Coasta de Azur.

Cartierul general al lui Cristiano Ronaldo e pe o ambarcaţiune de vis, „Africa I”, un iaht cu 6 cabine, evaluat pe piaţă la 17 milioane de euro. Chiar dacă şi-ar fi permis să-l cumpere cu totul, portughezul a preferat varianta chiriei, la un preţ exorbitant pentru „pământeni”. Astfel, pentru doar o săptămână, Ronaldo a plătit nu mai puţin de 200.000 de euro.

Printre numeroasele facilităţi ale iahtului, Ronaldo are la dispoziţie un centru de divertisment cu device-uri de ultimă generaţie, dar şi un tobogan imens cu care se aruncă în apă direct de pe puntea vasului.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1