Ronaldo e curat ca lacrima. A scăpat de o acuzație gravă

ronaldo.jpg

Ronaldo și Kathryn Mayorga, înainte de presupusul viol din 2009
Citeste tot despre: 

Din lipsă de probe, justiția americană a închis definitiv cazul presupusului viol comis de Cristiano Ronaldo în urmă cu 10 ani, într-o cameră de hotel din Las Vegas.

Kathryn Mayorga (34 de ani) e femeia care i-a pus serios la treabă pe avocații celebrului fotbalist portughez, unul dintre cei mai bine plătiți sportivi din lume. Susținând că a fost abuzată de Ronaldo, care i-a cumpărat ulterior tăcerea cu 375.000 de dolari, americanca l-a adus pe Cristiano în pragul unui proces care i-ar fi pătat serios imagine. De partea cealaltă, starul echipei italiene Juventus Torino  a recunoscut încă din prima clipă că a întreținut relații sexuale cu Kathryn la data de 13 iulie 2009, dar că acestea au fost consensuale.

Astfel, analizând probele pe care le-au avut la dispoziție, procurorii americani au decis că „acuzațiile nu pot fi dovedite dincolo de orice îndoială rezonabilă”, așa cum se arată într-un comunicat oficial. Ca urmare, cazul este închis definitiv, iar Cristiano Ronaldo nu va fi chemat să răspundă în fața legii. De menționat faptul că Mayorga s-a plâns autorităților și acum 10 ani, dar atunci n-a precizat numele celui care ar fi violat-o. „E un fotbalist european”, a fost singurul detaliu dat de ea anchetatorilor, care au oprit cercetările pentru că nu aveau nici un suspect.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1