Ronaldo e curat ca lacrima. A scăpat de o acuzație gravă

Ultima actualizare:

    Ronaldo și Kathryn Mayorga, înainte de presupusul viol din 2009
Ronaldo și Kathryn Mayorga, înainte de presupusul viol din 2009

Din lipsă de probe, justiția americană a închis definitiv cazul presupusului viol comis de Cristiano Ronaldo în urmă cu 10 ani, într-o cameră de hotel din Las Vegas.

Kathryn Mayorga (34 de ani) e femeia care i-a pus serios la treabă pe avocații celebrului fotbalist portughez, unul dintre cei mai bine plătiți sportivi din lume. Susținând că a fost abuzată de Ronaldo, care i-a cumpărat ulterior tăcerea cu 375.000 de dolari, americanca l-a adus pe Cristiano în pragul unui proces care i-ar fi pătat serios imagine. De partea cealaltă, starul echipei italiene Juventus Torino  a recunoscut încă din prima clipă că a întreținut relații sexuale cu Kathryn la data de 13 iulie 2009, dar că acestea au fost consensuale.

Astfel, analizând probele pe care le-au avut la dispoziție, procurorii americani au decis că „acuzațiile nu pot fi dovedite dincolo de orice îndoială rezonabilă”, așa cum se arată într-un comunicat oficial. Ca urmare, cazul este închis definitiv, iar Cristiano Ronaldo nu va fi chemat să răspundă în fața legii. De menționat faptul că Mayorga s-a plâns autorităților și acum 10 ani, dar atunci n-a precizat numele celui care ar fi violat-o. „E un fotbalist european”, a fost singurul detaliu dat de ea anchetatorilor, care au oprit cercetările pentru că nu aveau nici un suspect.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net