Ronaldo, atras de luptele în cuşcă. A provocat un campion UFC

3690f48c00000578-3706154-conor_mcgregor_left_stares_down_cristiano_ronaldo_as_the_pair_po-m-1_1469432775746.jpg

Portughezul s-a întâlnit la Las Vegas cu luptătorul UFC, Conor McGregor, chiar înaintea antrenamentului acestuia din urmă cu John Kavanagh
Foto: Instagram

Cristiano Ronaldo a plecat într-o vacanţă peste Oceanul Atlantic, după un Campionat European memorabil cu naţionala Portugaliei, câştigat în Franţa, pe 10 iulie.

Starul lui Real Madrid a poposit la Las Vegas, dar n-a dat iama în cazinouri, cum te-ai fi aşteptat, ci a mers direct la o sală de lupte pentru a se întâlni cu un prieten. Ronaldo a vrut neapărat să-l revadă pe Conor McGregor, o legendă vie din UFC, şi n-a ezitat să păşească în celebrul Ocragon alături de acesta. Nu pentru o bătaie propriu-zisă, ci doar pentru câteva fotografii de efect, postate ulterior de fotbalist pe contul său de Instagram. Oricum, la cum arată muşchii celor doi, nu ne-ar surprinde dacă Ronaldo l-ar bate şi la acest sport pe Conor McGregor, poate mai tehnic, dar evident mai mic decât portughezul.

369127ee00000578-3706154-mcgregor_also_posted_a_snap_which_read_my_brother_ronaldo_droppe-m-10_1469438387234.jpg

La cum arată Ronaldo, acesta s-ar putea lupta oricând în celebrul Octagon al UFC
Foto: Instagram

Ronaldo este încă accidentat după finala Euro 2016 de la Paris şi va rata inclsuvi Supercupa Europei, programată peste două săptămâni. Acesta urmează să revină sub comanda lui Zinedine Zidane la mijlocul lunii august.

Loading...

Citește și

  • Patronul Stelei, Gigi Becali, a avut o reacţie dură la adresa algerianului Jugurtha Hamroun, "dezertat" din tabăra roş-albaştrilor înainte de debutul echipei lui Reghecampf în preliminariile Ligii Campionilor.

  • Napoli şi Juventus îşi consumă de zeci de ani una dintre cele mai mari rivalităţi din istoria fotbalului italian, mutările între cele două echipe fiind foarte rare şi tot timpul considerate trădări de neiertat. Atacantul argentinian a făcut acest pas, iar războiul a început pe San Paolo.