Ronaldo are parc auto de 4,6 milioane €

CLIIMA20121117_0025_1.jpg

1.450.000 €- Bugatti Veyron
Citeste tot despre: 

Nu mai puţin de 18 bolizi de ultimă generaţie se regăsesc în garajul vilei lui Cristiano Ronaldo din Madrid. Grea e viaţa de fotbalist!

La doar 27 de ani, portughezul Ronaldo are în proprietate maşini cât ar putea să aibă un om normal în 27 de vieţi. Pasiunea lui CR7 pentru automobile a început încă de pe străzile din Madeira, acolo unde şi-a făcut copilăria. "După ce am ajuns la Sporting şi am primit un salariu mai mare de 600 de euro pe lună, am decis să locuiesc singur şi mi-am cumpărat prima maşină. Un Mercedes pe care îl păstrez şi acum la Madeira", îşi aminteşte Ronaldo în autobiografia sa. Totuşi, pe Internet e pus în vânzare un Seat Ibiza de 30.000 de euro, despre care se spune că e cu adevărat prima maşină a lui Cristiano.


Atras la Manchester United de milioanele lui Sir Alex Ferguson, "strângătorul" Ronaldo a început să pună maşină lângă maşină: Porsche, Bentley, Audi, BMW, adică măcar un exemplar din fiecare marcă importantă. Şi-a luat inclusiv un Ferrari pe care l-a făcut praf într-un tunel din Manchester. Odată cu transferul "galactic" la Real Madrid, portughezul a trebuit să schimbe şi volanul, de pe dreapta pe stânga.

N-a vândut niciuna dintre maşinile avute în Anglia, achiziţionându-şi în schimb altele, pe măsura salariului de peste 10 milioane de euro anual încasat la Real. Aşa au ajuns în colecţia sa un Bugatti Veyron de 1,4 milioane de euro, un Lamborghini care seamănă cu o navă spaţială, precum şi un Aston Martin utilizat şi de Agentul 007 în filmul "Quantum of Solace". Bonus, Ronaldo a mai pus mâna pe câteva Audi, date cadou de sponsorul oficial al Realului.

Loading...