România va juca fără spectatori cu Norvegia

frf.jpg

Intrarea pe teren a fanilor la meciul cu Spania a fost unul dintre factorii suspendării
Intrarea pe teren a fanilor la meciul cu Spania a fost unul dintre factorii suspendării
FOTO: Sportpictures.eu

Actele huliganice ale fanilor români de la meciurile cu Spania și Malta nu au rămas nepedepsite. Din păcate, de suferit are naționala noastră, care va juca meciul crucial cu Norvegia cu porțile închise.

Astfel, FRF a fost sancţionată cu plata a 83.000 de euro pentru scandările rasiste ale suporterilor, folosirea de materiale pirotehnice, aruncarea de obiecte în suprafaţa de joc şi pătrunderea spectatorilor pe gazon. În plus, următorul joc de pe teren propriu din preliminariile EURO 2020, România – Norvegia, din 15 octombrie, programat tot pe Arena Naţională, se va disputa cu porţile închise.

De asemenea, timp de un an, Federaţia Română de Fotbal se va afla sub atenta supraveghere a forului de la Nyon şi, în cazul în care incidentele se vor repeta, încă un meci va fi disputat cu porţile închise. România a mai evoluat fără spectatori în grupa de Liga Naţiunilor, anul trecut, în duelul cu Muntenegru de la Ploieşti, ca urmare a unei sancţiuni primite în preliminariile EURO 2016, şi împotriva Lituaniei, tot pe stadionul “Ilie Oană”.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1