România - Muntenegru: Se joacă cu casa închisă

suporteri meci romania albania.jpg

suporteri români
Suporterii români
FOTO Mediafax/Alexandru Dobre

Primul meci al "tricolorilor" din campania de calificare la CM 2018 va înregistra o audienţă record. Fanii au cumpărat toate cele 27.000 de bilete puse la dispoziţie pe Cluj Arena pentru partida cu Muntenegru.

Chiar dacă starea gazonului nu e foarte bună şi s-a discutat ca partida să fie mutată pe stadionul celor de la CFR, suporterii au cumpărat online tichetele, după care au format cozi la Cluj Arena şi acum s-au dat toate cele 27.000 de bilete. România - Muntenegru se joacă diseară, ora 21.45, la TVR 1.

Preţurile biletelor la meciul România - Muntenegru au fost:

Peluze: 35 RON
Tribuna I: 150 RON
Tribuna II: 100 RON
Family Zone: 100 RON
VIP Etaj 3: 500 RON
VIP Etaj 4: 400 RON

FRF a anunţat că

Suporterii nu au voie să intre în stadion cu inscripţii, embleme, pancarte, bannere, afişe, steaguri sau alte suporturi care conţin simboluri, sloganuri, imagini ori texte cu conţinut obscen sau care incintă la denigrarea ţării, la xenofobie, dar nici cu artificii, pocnitori sau alte materiale pirotehnice care emit foc, fum sau gaz.

Accesul pe Cluj Arena e permis de la ora 19.45.

Loading...

Citește și

  • FRF l-a pus selecţioner pe Christoph Daum pentru a şterge din memoria fanilor chinuiala de joc din “erele glaciare” Iordănescu şi Piţurcă. Germanul şi-a asumat rolul de alchimist, dar diseară va efectua chiar mai multe modificări decât avea în gând iniţial.

  • Ruşinosul 0-1 cu Albania de la Euro ne-a făcut să ne întrebăm dacă România mai are fotbalişti cu care să emită pretenţii la turneele finale. Un răspuns îl vom primi astăzi, în meciul de la Cluj cu Muntenegru din debutul preliminariilor pentru Mondialul din 2018.