România e în grafic: a câștigat în Feroe

puscas-george-hagi-ianis-fotbal_rps1894.jpg

Ianis Hagi îl felicită pe George Pușcaș după golul marcat
Ianis Hagi îl felicită pe George Pușcaș după golul marcat
Foto: sportpictures.eu

Echipa de fotbal a României s-a impus cu 3-0, în această seară, la Torshavn, iar marți dispută testul cu Norvegia

Golurile izbăvitoare ale tricolorilor au fost înscrise de Pucaș (min. 74), Mitriță (min. 83) și Keșeru (min. 90+3). 
Incomodați și de gazonul sintetic, și de vremea răcoroasă din Insulele Feroe, oamenii lui Cosmin Contra au avut o evoluție ștearsă în prima repriză. Până la pauză, șuturile lui Pușcaș (min. 5, 20), Andone (16, 27), Stanciu (34, 51), Benzar (43) au ocolit poarta adversă, iar goalkeper-ul Nielsen a reținut baloanele trimise de Pușcaș (min. 7), Hagi (22) și Stanciu (28). Mai mult decât atât, Feroe ar fi putut să deschidă scorul în minutul 32, când Tătărușanu a scos de la vinclu mingea trimisă cu capul de  Olsen.   
Deși rămasă fără căpitanul Vlad Chiricheș, care a părăsit terenul accidentat (min. 38), naționala noastră și-a accentuat dominarea în al doilea mitan. O dominare concretizată abia pe final. Servit excelent de Stanciu, George Pușcaș l-a executat pe portarul Nielsen (min. 74). Apoi, bine găsit de Keșeru, Alex Mitriță, introdus în locul debutantului Coman, a adus liniștea în tabăra noastră cu un șut imparabil (min. 83). Pentru ca la ultima fază (min. 90+3), rolurile să se inverseze, Keșeru finalizând un balon adresat de Mitriță.
Acest succes menține naționala noastră în cursa de calificare la Euro 2020. Ea e obligată să câștige cu Norvegia, marți, la București, în fața a 30.000 de copii, și cu Suedia, tot pe Arena Națională, luna viitoare. 
La această oră se dispută celelalte două meciuri din grupă: Norvegia - Spania și Malta - Suedia. Înaintea lor, clasamentul arată astfel: 1. Spania 18p, 2. România 13p, 3. Suedia 11p, 4. Norvegia 9p, 5. Malta 3p, 6. Feroe 0p.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1