România - Danemarca: ce trebuie să ştie fanii prezenţi la meci

fani.jpg

Meciul cu Danemarca se va disputa cu casa închisă

Duminică, 26 martie, de la ora 21.45, naţionala României primeşte la Cluj-Napoca vizita echipei Danemarcei într-un meci extrem de important din campania de calificare la Campionatul Mondial din 2018.

În acest sens, FRF a făcut mai multe precizări adresate în special celor 27.000 de spectatori care vor umple până la refuz "Cluj Arena".

"Porțile se vor deschide la ora 19.15. Începând cu ora 17.00, suporterii sunt invitați să participe la activitățile de divertisment pe care sponsorii echipei naţionale le-au pregătit în Arena Fanilor. În acest perimetru, amplasat pe esplanada din piatră cubică din faţa Sălii Polivalente vor fi organizate jocuri interactive, puncte de desfacere a materialelor promoţionale, a băuturilor răcoritoare etc. Nu vor lipsi concursurile cu premii surpriză. Accesul copiilor de orice vârstă în stadion se va face pe baza biletului de acces. Minorii sub 14 ani au acces pe Cluj Arena doar însoţiţi de o persoană majoră. Obiectele interzise vor putea fi depozitate în cele două puncte special amenajate la Sala Polivalentă și în zona porții de acces de lângă Hotelul Sport. Posesorii de permise de parcare special emise pentru acest meci vor avea acces prin Splaiul Independenței, exclusiv dinspre Podul Garibaldi. Autovehiculelor dotate cu instalație GPL le este interzis accesul în Parcarea Subterană", se arată într-un comunicat al Federaţiei.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1