Ricardo Grigore își pune ”cenușă în cap”: ”Îmi cer scuze față de suporteri”

ricardo_grigore.jpg

Ricardo Grigore
Ricardo Grigore
FOTO: Sportpictures.eu
Citeste tot despre: 

Fundașul dinamovist Ricardo Grigore, acuzat că a organizat de ziua lui o petrecere cu un manelist celebru și cu câțiva coechipieri, încălcând regulile anti-covid, a încercat să-și ”pună cenușă în cap” pe pagina de Facebook a suporterilor, cei care i-au plătit, de fapt, banii pe care i-a dat interpretului.

Fundaşul dinamovist Ricardo Grigore susţine că nu a organizat petrecerea cu manele la care a fost filmat în propria locuinţă, ci a fost o surpriză. Totodată, recunoaște că a organizat o masă la restaurant, deși restaurantele sunt închise...

”A fost o zi foarte încărcată pentru mine. Chiar dacă era ziua mea, trebuia să fiu mai atent la tot ce se întâmplă. Îmi pare rău şi îmi cer scuze faţă de suporteri şi faţă de toţi cei care au fost lezaţi de imaginile care au circulat! A fost ziua mea, am împlinit 22 de ani. Consider că în fiecare zi am câte ceva de învâţat şi uneori primesc lecţii de la viaţă pe care trebuie să mi le însuşesc.

În acea după-amiază am fost la un restaurant împreună cu alţi prieteni, pentru un moment mai special din viaţa mea. Acolo i-am făcut o surpriză logodnicei mele şi am cerut-o de soţie. A fost şi momentul în care i-am anunţat pe prieteni şi pe cei din familie că aşteptăm un copil. Un băieţel, care sper să fie fotbalist şi să fie câine. Partea de la restaurant a fost organizată de mine. Am cerut permisiunea staff-ului echipei şi totul s-a întâmplat în timpul zilei.

Seara, când m-am întors acasă, mă aştepta o surpriză. Nu era ceva organizat de mine. Nu aveam cum să refuz ceea ce se petrecea acolo. Cred că mulţi aţi fost într-o situaţie de felul acesta. Am încercat să fiu politicos cu toată lumea. A fost ceva de scurtă durată.

La ora 22.30 eram la culcare, pentru ca a doua zi să fiu pregătit de antrenament. La fel au stat lucrurile şi pentru colegii mei.

Din păcate, rezultatul cu Clinceni a fost unul prost. La cald, după meci e greu să găseşti cele mai potrivite cuvinte când dai interviu. Trebuia să îmi cer scuze de atunci. Uneori nici nu ştii cum e mai bine să vorbeşti în faţa presei.

Încă o dată îmi cer scuze şi sper să demonstrez şi pe teren că am ambiţia şi seriozitatea de a da totul pentru Dinamo!”, a declarat jucătorul, potrivit paginii de Facebook a Peluzei Cătălin Hâldan.

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1