Revolta căpitanului Nistor: pleacă de la Dinamo dacă nu i se achită restanțele

dan_nistor_pag_17.jpg

Dan Nistor este cel mai bun jucător al dinamoviștilor
Dan Nistor este cel mai bun jucător al dinamoviștilor
FOTO: Mediafax
Citeste tot despre: 

Dinamo a obținut o victorie mare în lupta pentru play-off, 1-0 acasă cu Poli Iași, însă jucătorii gazdelor nu s-au putut bucura prea mult de cele trei puncte. Căpitanul formației, Dan Nistor, a spus lucrurilor pe nume la finalul partidei: cu burta goală nu se poate face performanță.

Nistor, care este cel mai bun jucător al ”câinilor” de mai multe sezoane încoace, a afirmat răspicat că nu va mai rămâne la echipă dacă nu îi sunt achitate restanțele financiare. ”În presă, acum două zile, a apărut că avem 15 zile de întârziere la bani şi noi avem două luni şi jumătate. Munceşti, munceşti, munceşti în gol, degeaba. Au fost promisiuni, dar a rămas totul doar la stadiul de promisiune. Aşteptăm. Mi se pare normal, chiar dacă suntem în România, banii să fie la zi. Păi dacă nu va veni Moş Crăciun, mă gândesc serios în decembrie să îmi caut altă echipă. Dacă nu voi fi plătit, cu siguranţă mă voi gândi la altă echipă, deoarece am un copil de crescut şi trebuie să îi ofer totul. Domnul Negoiţă nu zice nimic, pentru că nu l-am mai văzut de un an. Acum un an, când mi-am prelungit contractul, de atunci nu l-am văzut”, a declarat Nistor la finalul partidei.

Florin Prunea: ”Foarte bine că Nistor a ieșit în față. E căpitanul echipei”

Președintele dinamoviștilor, Florin Prunea, a încercat să aplaneze conflictul ce stă să izbucnească: i-a dat dreptate lui Nistor, dar le mai cere fotbaliștilor răbdare doar câteva zile. “Este o poziţie corectă, dar din discuţiile pe care le am eu, înţeleg că nu sunt chiar două luni şi jumătate şi cu siguranţă că jucătorii nu au cum să-şi piardă banii, pentru că au sumele trecute în contract. Îl felicit pe Dan, bravo lui. În mare are dreptate. Trebuie să tragă un semnal de alarmă. Avem nevoie de jucători care să spună lucrurilor pe nume. Foarte bine că a ieşit în faţă, e căpitanul echipei”, a spus Prunea la Digi Sport.

Loading...