Reghecampf, în război cu federalii: "Nu sunt maimuţă, nu merg la circ!"

Ultima actualizare:

    ReghecampfFoto Click!
ReghecampfFoto Click!

Antrenorul Stelei se contrează cu cei din Federaţie, totul plecând de la cazul portarului Niţă şi continuând cu declaraţia prin care tehnicianul nu a putu face rost de telefonul selecţionerului Daum. A fost acuzat că minte şi acum a dat replica.

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, a spus că "Sunt oameni care se hrănesc din adevăruri şi oameni care mint aşa cum respiră. Reghecampf nu face parte din prima categorie".

Reghecampf a răspuns: "Cum pot să iasă la televizor să spună că antrenorul Stelei minte? Eu am toate conversațiile cu ei și probabil o să le prezint. I-am sunat pe doi reprezentanți ai FRF, Gabi Bodescu și Andrei Vochin, să le cer numărul de telefon al selecționerului. Eu l-am sunat joi seară pe Vochin, i-am dat și un mesaj vineri, pentru că nu primisem numărul selecționerului. Mi-a spus că îmi va transmite numărul, dar văd că ceea ce declara el pe la televizor nu prea este la fel cu ceea ce gândesc ei în spatele camerelor. Eu sunt un om direct, corect, nu sunt mincinos, cum m-a făcut el. Cu toate că este o jignire foarte mare, văd că nimeni nu spune absolut nimic împotriva unui reprezentant al FRF. Pe mine mă chemau imediat pe la Comisii".

Apoi, a continuat: "Nu vreau numărul selecţionerului de la un jurnalist. Eu nu am avut nicio ocazie să vorbesc cu dânsul. Dacă vreau să discut cu selecționerul nu pot să o fac pe culoarul stadionului cu 20 de camere în spate! Cred că aceste discuții trebuie făcute într-un mediu mai restrâns, unde putem avea discuții constructive. Eu nu sunt maimuţă, nu merg la circ ca să mă pozeze lumea când vorbesc cu Daum. Chiar dacă avem alte puncte de vedere, eu nu am nicio concurenţă cu nimeni şi m-aş bucura ca rezultatele echipei naţionale să fie pozitive".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net