Reghecampf a luat Supercupa în Emirate

Ultima actualizare:

    ReghecampfFoto Click!
ReghecampfFoto Click!

Antrenorul român Laurenţiu Reghecampf a cucerit primul trofeu alături de Al Wahda.

Rezultatele bune obţinute în Emiratele Arabe Unite de Laurenţiu Reghecampf s-au concretizat sâmbătă printr-un prim trofeu cucerit alături de jucătorii de la Al Wahda. Formaţia românului a câştigat Supercupa.

În meciul decisiv, Al Wahda a învins cu scorul de 2-0 pe Al Jazira. Golurile echipei lui Reghe au fost marcate de Batna, în minutul 21 şi de golgheterul formaţiei, maghiarul Dzsudzsak. Acesta a tranformat un penalty în minutul 59, stabilind şi scorul final. A fost primul trofeu al fostului tehnician al Stelei alături de noua sa echipă, pe care a preluat-o în iulie 2017.

În continuare, Al Wahda luptă pentru cucerirea titlului şi a Cupei. După 12 etape, Reghecampf şi băieţii lui sunt pe locul 2 în clasament, cu 26 de puncte, la două distanţă de liderul Al Ain, care nu a pierdut nici un meci până acum. Pe locul al treilea este Al Wahd, cu 25 de puncte, între aceste trei formaţii ducându-se, de fapt, lupta pentru titlul de campioană. În Cupa Emiratelor, Al Wahda a ajuns în faza sferturilor de finală, acolo unde va întâlni pe teren propriu, pe 16 februarie, pe Al Ain, în retur. În prima manşă echipa românului s-a impus cu scorul de 2-1 în deplasare, aşa că şi-a asigurat în mare parte calificarea în semifinale.

Laurenţiu Reghecampf se află la a doua experienţă ca tehnician în Golf. Prima a fost destul de scurtă, din iulie 2014 până în februarie 2015, în Arabia Saudită, când a condus pe Al Hilal. Cu aceasta a jucat finala Ligii Campionilor Asiei şi finala Cupei Prinţului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net