Reghe şi fiul, costumaţi în arabi!

Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf al hilal fani
Laurenţiu Reghecampf e contestat de şefii lui Al-Hilal

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

La finala Ligii Campionilor Asiei, pierdută de Al-Hilal, a asistat şi Reghe junior. Puştiul purta o costumaţie specifică localnicilor, ţinuta fiind adoptată şi de ceilalţi invitaţi români care au asista la partida din Arabia Saudită.

Al Hilal, trupa lui Laurenţiu Reghecampf, nu a cucerit trofeul Ligii Campionilor Asiei, după ce în tur a fost 1-o pentru australienii de la Western Sydney Wanderers, iar pe târăm arab meciul s-a încheiat 0-0. Dar, şeicii se simt furaţi şi au cerut Confederaţiei Asiatice de Fotbal deschiderea unei anchete privind delegările. Ei reclamă neacordarea a şase penalty-uri în favoarea lor.

Printre cei care au trăit meciul la maximum s-au numărat mai mulţi prieteni ai cuplului Reghecampf - Prodan, printre care şi Florian Walter, fost finanţator la Dinamo sau Petrolul şi conducător al Universităţii Cluj, dar cel care a atras toate privirile a fost fiul antrenorului român, Laurenţiu. Puştiul a fost îmbrăcat ca un veritabil şeic şi este nelipsit de la meciurile echipei tatălui său. Mai mult, el practică fotbalul la unele dintre grupele de copii ai celor de la Al-Hilal.

 

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul