Reghe se umileşte pentru 1.000.000 €

16-sport-reghe-_rps5698sdfgdf.jpg

Laurenţiu Reghecampf spune că nu are nevoie de mila lui Gigi Becali, dar că nu e momentul să plece
Foto: sportpictures.eu

Steaua a fost şi în acest an marea favorită la titlu, dar specialiştii sunt din nou pe cale să-şi retragă cuvintele. Alte echipe încântă, chiar cu eforturi financiare mai mici. Becali a înghiţit o perioadă scuzele staff-ului tehnic şi promisiunile că echipa se va descătuşa. Cum nu e cazul, patronul e gata să facă revoluţie înainte de play-off, dar fără să plătească vreun euro.

Gigi Becali l-ar fi concediat pe Laurenţiu Reghecampf încă de la egalul cu Voluntari, de pe 12 februarie, dar a fost sfătuit să mai aştepte. Victoria de la Craiova, venită norocos pe final de meci, i-a mai câştigat ceva timp tehnicianului, dar nu mult. Paharul s-a umplut la Mediaş, de unde vicecampioana s-a întors cu doar un punct, iar patronul n-a mai rezistat. Ştiind însă că nu-l poate concedia din cauza clauzei de un milion de euro pe care ar fi trebuit s-o plătească, Becali a adoptat o tactică mult mai perversă. Acesta a ieşit public cu declaraţii jignitoare la adresa antrenorului în vârstă de 41 de ani, sperând că-l va răni pe acesta în orgoliu suficient de tare încât să-i obţină demisia sau acceptul unei rezilieri de comun acord. Jocul murdar i-a ieşit cu Lăcătuş, Hagi sau Ilie Dumitrescu, dar n-a fost cazul acum. Reghecampf ţine la tăvăleală şi nu pentru că ar fi imun la vorbele patronului, ci pentru că merită! Preţul e de un milion de euro, iar soţia şi agentul lui Reghecampf a insinuat ieri că Becali se chinuie degeaba şi că fără bani, Reghe nu pleacă nicăieri. “Dacă Becali vrea, se pot despărţi chiar şi înainte de finalul campionatului, dar civilizat şi doar în schimbul unui milion de euro”, a spus cinic Anamaria Prodan, la sport.ro. Becali regretă deja că şi-a călcat pe inimă în 2015, când l-a readus la Steaua pe Reghecampf deşi în momentul plecării acestuia la arabi jurase că n-o va mai face. Şi atunci, tot de la bani a plecat cearta.

16-sport-steaua-fotbal-medias-steaua-14segte.jpg

Gnohere a dezamăgit la Steaua până acum
Foto: sportpictures.eu

 

Latifundiarul din Pipera îi era dator antrenorului cu 600.000 de euro şi i-a propus acestuia să renunţe la ei în momentul semnării cu Al-Hilal. Reghecampf nici n-a vrut să audă şi a stârnit mânia lui Becali, care a trecut peste acel episod doar după eşecurile europene ale lui Costel Gâlcă şi Mirel Rădoi. Altfel, tehnicianul e recunoscut ca unul care ţine cu dinţii de ultimul euro din contract. A făcut la fel şi în Arabia, de unde a plecat cu mare scandal pentru că saudiţii nu voiau să-i achite toate salariile şi doar ameninţarea cu memorial la FIFA a rezolvat problema. Rămâne de văzut cum, dar mai ales când se va finaliza colaborarea dintre Reghecampf şi Becali, având în vedere că fractura pare iremediabilă. În ceea ce priveşte dilema patronului, ar trebui să-i fie învăţătură de minte şi să nu mai accepte clauze pe care n-are de gând să le plătească niciodată!

Şumudică, acuzat că se autopropune la Becali

 

Anamaria Prodan, soţia şi agentul lui Reghecampf, spune că problemele dintre patronul şi antrenorul Stelei au apărut şi din cauza unor intoxicări din exterior. “Şumudică îşi pregăteşte terenul pentru Steaua. Se autopropune cu telefoane spontane date lui Becali”, a spus aceasta. Răspunsul tehnicianului campioanei n-a întârziat şi a fost pe măsură: “Prodanca să nu uite că îmi trimite SMS-uri după fiecare victorie şi îmi spune că sunt cel mai bun antrenor şi că mă iubeşte pentru că rezultatele pe care le fac ajută FCSB!”.

Loading...
 
 

Citește și

  • Apele s-au agitat la Steaua după egalul de la Mediaş (1-1), dar şi după apariţia informaţiilor legate de un episod neplăcut petrecut în sânul echipei în urmă cu patru luni, cu ocazia meciului de la Zurich din Liga Europa.

  • Gigi Becali nu mai are încredere în Laurenţiu Reghecampf şi patronul l-ar vrea plecat imediat de la Steaua pe antrenorul în vârstă de 41 de ani.

  • Antrenorul Cristi Pustai a dus trupa din Mediaş în play-off şi acum urmează lupta cu Steaua. Deşi, “militarii” par favoriţi, statistica arată că “Profesorul” are bilanţ pozitiv în faţa “roş-albaştrilor” şi-n plus, Laurenţiu Reghecampf nu l-a mai învins din vara lui 2013.

  • Patronul Stelei e recunoscut ca unul care se bagă peste antrenor, dar de multe ori a făcut-o foarte discret, pentru a nu-l umili pe respectivul. După ultimele rezultate nu mai e însă loc de fineţuri, iar Gigi Becali a intrat cu bocancii murdari în biroul lui Laurenţiu Reghecampf.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1