Reghe a găsit «bomba atomică» a Stelei!

Ultima actualizare:

    Robert Vâlceanu (dreapta, nr. 97), noul as din mâneca lui Reghecampf. FOTO: Răzvan Păsărică
Robert Vâlceanu (dreapta, nr. 97), noul as din mâneca lui Reghecampf. FOTO: Răzvan Păsărică

Steaua a câştigat fără emoţii partida cu Gaz Metan, scor 3-0, una în care Reghecampf i i-a oferit debutul unui puşti de nici 17 ani. Robert Vâlceanu a intrat în minutul 76 şi a marcat în prelungiri, din lovitură liberă.

Pe final (76), Reghecampf l-a schimbat pe Sânmărtean cu Robert Vâlceanu, un puşti promovat de antrenorul stelist de la echipa under 17 a grupării din Ghencea şi care va împlini 17 ani abia la finalul acestei luni. „Va fi o adevărată bombă atomică", a promis Reghecampf, în urmă cu câteva zile, iar mijlocaşul n-a stat degeaba pe teren în finalul meciului.

A „înşirat" doi adversari, chiar la prima fază, apoi a avut şi un şut bun, puţin peste transversală, din 16 metri. Lovitura a dat-o în prelungiri (90+2), când a executat o lovitură liberă de la 20 de metri şi l-a învins pe Pleşca, pentru 3-0.

„Mi-a dat încredere Mister şi am jucat fără emoţii. Am avut puţine emoţii, dar au trecut. A vrut Lato să bată lovitura liberă, dar a strigat Mister şi a spus să bat eu. Steaua e echipa mea, fac fotbal la acest club de la cinci ani şi jumătate. I-am dăruit tricoul tatălui meu", a spus Vâlceanu, la DigiSport, la finalul primului său meci la echipa mare a Stelei.

„Vâlceanu e încă un copil, are multe de realizat. Mai avem în lot tineri de perspectivă, precum Aldea, Tîrnovan şi Grădinaru, toţi talentaţi şi care vor juca şi ei pe viitor. Aveam referinţe bune despre Robert şi de la naţionala under 17, unde a şi marcat recent, aşa că a fost normal să-i dau o şansă. Dar Robert trebuie să muncească în continuare şi să fie realist", a explicat şi Reghecampf, la DigiSport, titularizarea puştiului Vâlceanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net