Rednic: "Îl dau în judecată pe Turcu! E un dobitoc!"

Mircea Rednic

Mircea Rednic
Mircea Rednic, antrenorul lui Mouscron
Foto Click!

Antrenorul dinamovist Mircea Rednic a afirmat că-l dă în judecată pe fostul acţionar al roş-albilor Vasile Turcu pentru că i-a stricat imaginea. Ex-conducătorul a declarat că tehnicianul îşi lua comisioane în urma transferurilor şi nu i-ar fi înapoiat o datorie.

"Mi se pare normal să ajuţi la transferuri, dar nu pentru comisioane. Cu asta o să ne auzim la tribunal. Dacă un dobitoc vorbeşte prostii, e un dobitoc. El spune că m-a împrumutat pe mine în 2007 şi eu am fost antrenor şi în 2008 şi 2009 când el mi-a fost patron. E forţat, e împins în faţă când lucrurile merg bine. Astea toate sunt puse la dosar şi omul o să spună. Asta e vorba despre 2007, când Paşcovoci era aici. Clar va fi dat în judecată, dosarul e făcut. Mircea Rednic nu a luat comisioane şi nu o să ia comisioane. Nu are nevoie. În perioada aia, când am venit la Dinamo, eu am vândut o fabrică cu vreo trei milioane. Turcu nu era aici. El a ajuns cu mistriile lui, după ce şi-a făcut relaţii. Şi face afaceri cu statul", a declarat Rednic.

Fostul acţionar l-a acuzat pe Rednic că percepe comisioane din transferurile de fotbalişti şi că nu i-a înapoiat o sumă de bani împrumutată pentru ajutorarea copilului fostului jucător dinamovist Cosmin Paşcovici.

Loading...

Citește și

  • Mircea Rednic şi Vasile Turcu

    Rednic şi Turcu sunt în conflict din 2007, de pe vremea când ambii activau în „Ştefan cel Mare”. Omul de afaceri îl atacă ori de câte ori are ocazia, fiind supărat că tehnicianul nu şi-a achitat nici până acum datoriile faţă de el, în timp ce „Puriul” susţine că „ e curat” şi-l va chema pe rival în faţa judecătorilor.

  • La doar câteva luni de la numirea sa în funcţia de director general la Dinamo, Dinu Gheorghe ar putea părări echipa din “Ştefan cel Mare” din cauza unui conflict cu patronul clubului, Ionuţ Negoiţă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1