Real şi Juve, campioane înainte de finala Ligii

Ultima actualizare:

    Jucătorii de la Real  au defilat în  centrul Madridului
Jucătorii de la Real au defilat în centrul Madridului

Nimeni nu poate contesta în acest moment că Real Madrid şi Juventus sunt cele mai bune echipe de club din lume. Pe lângă faptul că vor juca, la 3 iunie, la Cardiff, în marea finală a Ligii Campionilor, cele două grupări şi-au etalat forţele şi pe plan intern.

Astfel, după cinci ani de pauză, Real Madrid e din nou „regina” Spaniei, depăşindu-le pe marile rivale de la Barcelona şi Atletico Madrid. Formaţia lui Cristiano Ronaldo s-a dovedit necruţătoare pe întreg parcursul sezonului, pe care „galacticii” l-au încheiat cu 93 de puncte şi cu numai trei eşecuri. Lesne de înţeles că madrilenii au celebrat aşa cum se cuvine primul titlu după 2012, jucătorii şi fanii Realului bucurându-se împreună, până în zori, pentru trofeul cu numărul 33 din istorie.

Sărbătoare a fost duminică şi în curtea lui Juventus Torino, celălalt „balaur” al momentului în fotbalul european. După un 3-0 sec cu Crotone, „Bătrâna Doamnă” a pus mâna pe al şaselea titlu consecutiv în Serie A. Mai mult, Juve are deja în vitrină şi Cupa Italiei din acest an, astfel că poate realiza o „triplă” de vis în cazul în care va cuceri şi Liga Campionilor. În calea bianconerilor stă însă Realul condus magistral din teren de Cristiano Ronaldo şi ghidat inteligent de pe bancă de Zinedine Zidane.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net