Răzvan Lucescu: "Rămâne să ne uităm la Liga Europa la televizor"

Ultima actualizare:

"N-a fost un rezultat de palmares, ne-am dorit foarte mult şi se putea. Am început foarte bine, i-am surprins un pic. Le-am creat nişte probleme la început, apoi au reacţionat.

Presiunea lor a fost normală, dar fără mari ocazii. Repriza a doua foarte echilibrată, am stat bine în teren, meciul se ducea spre 0-0, însă o greşeală individuală a făcut să luăm acel gol", a spus Răzvan Lucescu la Dolce Sport.

despre Dani Coman:  "Straton şi Drăghia sunt doi portari foarte tineri...am intrat în vestiar după meci şi le-am reproşat acest lucru, că au obligaţia să apere ce e de apărat, pentru că se poate pierde o muncă importantă a întregii echipe. În tinereţe se fac astfel de greşeli, dar din ele înveţi şi mergi mai departe".

despre participarea în Europa League: "Ne-a lipsit experienţa în cupele europene, atât ca echipă, cât şi individiual. S-a văzut asta în meciul cu PSV de la Bucureşti, când am făcut un joc bun, dar am primit un gol care ne-a demoralizat şi ne-am pierdut încrederea.

Rămânem să urmărim această competiţie la televizor, însă cu o experienţă. Steaua a fost an de an în grupele Europa League şi era normal să profite de această experienţă. Noi nu am mai fost de şase ani, a fost un câştig doar că am participat".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net