Răspunsul oltenilor după plângerea FCSB: "Intrăm în zona ridicolului"

Ultima actualizare:

    Marcel Popescu
Marcel Popescu

"Nici nu trebuia să dăm explicații. Facem un exercițiu de imaginație. România e prezentă la un Campionat European și joacă cu patru jucători sub 20 de ani. În acea grupă e Franța, care face o plângere la UEFA că România a folosit prea mulți tineri. Cu asta am încheiat subiectul. E foarte simplu. Acest demers va ajunge pe prima pagină a ziarelor sportive din Europa. Când am crezut că Europa s-a mai calmat și privește România cu respect, o să înceapă iar să-și dea coate, pentru că intrăm în zona ridicolului", a spus preşedintele celor de la CS U Craiova, Marcel Popescu, la Digi Sport.

Apoi, a continuat: "S-ar putea merge și mai departe și după ceea ce s-a făcut bun, împotriva voturilor conducătorilor de cluburi, prin obligarea de a juca cu un jucător sub 21, să se interzică să joci cu mai mult de unu. L-am nenorocit pe Hagi, am nenorocit Craiova. Echipele care au academii sunt ținta acestor insinuări".

El spune că oltenii nu ar fi procedat niciodată astfel: "Nici nu aș fi îndrăznit. Sunt sigur că Steaua cea adevărată cu Ion Alecsandrescu nu și-ar fi permis o asemenea insinuare. Problema nu este că Craiova nu și-a apărat șansele. Craiova a jucat cu jucători mai tineri. Craiova nu poate fi acuzată de un joc murdar. Craiova este acuzată de ce folosește jucători tineri. Erau singurii pe care îi puteam pune în teren".

CS U Craiova va alinia cea mai bună echipă la meciul cu FCSB din ultima etapă: "Aș vrea să folosim cea mai bună echipă pe care o avem la ora meciului, așa cum am folosit și cu Viitorul. Cu Viitorul am folosit cea mai competitivă echipă pe care am putut să o aliniem la ora meciului, ținând cont de suspendări, de accidentări. Din respect pentru competiție, vom alinia cea mai bună echipă pe care o avem în acel moment și, în același timp, evaluând și posibilitatea de a nu risca o reaccidentare a unor jucători, pentru că joi avem returul cu Voluntari, iar dorința noastră declarată e să întoarcem rezultatul și să jucăm finala Cupei".

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net