Rapid poate juca pe Giuleşti cu FC Braşov

Ultima actualizare:

"Negocierile s-au purtat astăzi la sediul clubului, noi am perfectat termenii finali. Se va face câte un contract înaintea fiecărui meci de acasă, până la stingerea datoriei. Abia apoi vom face unul până la finalul campionatului.

Chiria va trebui plătită cu 48 de ore înainte. Nu pot spune suma la momentul acesta pentru că nu s-a încheiat contractul. Aşteptăm până diseară să vedem dacă se va semna acest contract la clubul de fotbal. Domnul Dinu Gheorghe şi domnul Taban trebuie să semneze înţelegerea, dar să vedem dacă domnul Copos va fi de acord.

Peste 120.000 de euro mai are de plătit clubul de fotbal în şase tranşe egale, care vor trebui achitate la cele şase meciuri pe care le are de disputat acasă.

Gazonul a fost udat toată vara, a fost tuns. Din cauza ţevilor de drenaj, iarba era tot timpul mai arsă. Acest lucru se petrece an de an. Totul e ok, Rapid poate juca pe 10 septembrie acolo. Nu e maidan Giuleştiul, domnul Dinu Gheorghe a văzut stadionul şi mi-a lăsat impresia că se va încheia contractul", a spus Vali Ionescu la GSP TV.

Chiria stadionului din Giuleşti va fi 1160 de euro la fiecare meci, plus plata tuturor utilităţilor şi achitarea unei tranşe din datorie

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net