Rămâne Florin Andone în faţa lui Ronaldo? Meciul direct e duminică

Ultima actualizare:

    Florin Andone
Florin Andone

Înaintea confruntării directe de duminică, Florin Andone are mai multe goluri marcate decât starul portughez.

Cine ar fi crezut că Florin Andone va fi peste Cristiano Ronaldo la numărul de reuşite la finalul turului din prima ligă spaniolă? Cu românul anunţat titular, Deportivo are duminică după-amiază o misiune complicată chiar în fief-ul celor de la Real Madrid.

Gruparea din La Coruna a ajuns pe loc retrogradabil, dar lui Florin Andone îi merge de minune. Internaţionalul român are trei etape la rând cu gol marcat, astfel că şi-a recâştigat un loc de titular la Deportivo. Într-o analiză a meciului Real Madrid – Deportivo, presa iberică îl consideră pe Andone „jucătorul vital” al galicienilor. „Face tot jocul, crează ocazii şi dă goluri”, au punctat cei de la jornadaperfecta.com.

La jumătatea campionatului, Florin Andone are cinci goluri marcate, cele mai multe de la Deportivo, în ciuda faptului că n-a fost titular decât în opt din cele 15 partide jucate. Privind clasamentul golgheterilor din La Liga, remarcăm faptul că Andone e la egalitate cu francezul Griezmann de la Atletico Madrid şi în faţa superstarului Cristiano Ronaldo.

De vreme ce atacantul Realului a jucat în 14 meciuri, toate din primul minut, e greu de crezut că portughezul n-a dat decât patru goluri. În aceste condiţii, meciul Real – Deportivo poate fi văzut şi ca o confruntare directă între Andone şi Ronaldo, jucătorii exponenţiali din cele două tabere. Şansele ca românul să puncteze pe „Santiago Bernabeu” sunt sporite de faptul că cel mai bun fundaş al Realului, Sergio Ramos, este accidentat şi nu va evolua.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net