Primăria refuză în continuare meciurile pe Arena Naţională

Arena Națională.jpg

Arena Națională
FRF aşteaptă minimum 40.000 de fani la Arena Naţională pentru şocul dintre România şi Serbia
Foto Click!

Parlamentul a oferit săptămâna trecută o conjunctură legislativă astfel încât, până la omologarea acoperişului existent, să se poată organiza totşi meciuri pe Arena Naţională, dacă părţile implicate îşi asumă răspunderea.

Treaba este făcută însă doar pe jumătate, asta pentru că în ciuda asumărilor venite de la organizatori, adică echipa naţională sau celelalte echipe care îşi doresc să fie gazdă pe cel mai mare stadion din ţară, Primăria, adică proprietarul stabilimentului, refuză în continuare. Aşa s-a întâmplat în cazul solicitărilor FRF cu privire la amicalul cu Spania, de pe 27 martie, dar şi în cazul lui Dinamo, care a vrut să joace cu Steaua, pe 4 martie, tot pe Arena Naţională.

”S-au găsit portițe când a fost să plătească toți bucureștenii pentru stadion. Dar acum, când e nevoie de un acord, nu își asumă primarul responsabilitatea. Dacă noi, Ionuț Negoiță, Mircea Rednic, tot clubul, ne asumăm să se joace pe Național Arena, de ce n-o face și primarul? Nu e normal ceea ce se întâmplă. Aproape cinci ani s-au jucat zeci de partide și nu s-a întâmplat nimic. Numai domnul primar știe de ce nu își asumă responsabilitatea. Am făcut toate demersurile și ne-am asumat toate responsabilități. Avem toate semnăturile, dar fără cea a primarului totul e degeaba”, a spus Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo.

Astfel, dacă edilii Capitalei nu se răzgândesc, Arena Naţională va rămâne închisă în continuare.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1