Premieră: pauză de 11 zile între edițiile din Serie A

ronaldojuventus.jpg

Juventus incearcă să cucerească al optulea titlu consecutiv
Juventus incearcă să cucerească al optulea titlu consecutiv
Foto: Guliver/ GettyImages
Citeste tot despre: 

Chiar dacă nu știe încă la ce dată va putea relua actualul campionat, Federaţia Italiană de Fotbal (FIGC) a anunţat că sezonul va fi prelungit până la 20 august, cu speranţa că ligile se vor încheia pe teren.

”FIGC şi-a anunţat dorinţa de relansare şi terminare a competiţiilor naţionale profesioniste, fixând data de 20 august ca limită pentru finalizarea competiţiilor Serie A, B şi C”, se arată într-un comunicat al forului. Cum noul sezon, conform aceluiași for, va începe la 1 septembrie, asta atrage o problemă suplimentară pentru echipe: vor trebui, în doar 11 zile, să își formeze noile loturi, pentru că este de așteptat că vor exista transferuri de jucători pentru noul campionat.

În Italia toate eşaloanele au fost întrerupte la 9 martie, din cauza pandemiei de coronavirus. Marţi, guvernul a aprobat reluarea antrenamentelor colective pentru echipele profesioniste de fotbal, totuși, nimeni nu știe exact data la care s-ar putea relua sezonul. Toată lumea speră că acest lucru va avea loc la mijlocul lunii iunie, dar nimic nu e sigur încă. Conform ministrului italian al sportului, Vincenzo Spadafora, Guvernul de la Roma va decide la 28 mai când şi dacă se va relua Serie A. Într-o intervenție la RAI, oficialul italian a subliniat că reluarea campionatului va depinde de evoluţia epidemiei de coronavirus.

Loading...
 
 

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1