Plecarea lui Aleix Garcia naște un nou scandal la Dinamo

aleix_garcia.jpg

Aleix Garcia
Aleix Garcia
FOTO: Sportpictures.eu
Citeste tot despre: 

Plecarea lui Aleix Garcia de la Dinamo a născut un nou scandal în club. Fanii dinamovişti, înscrişi în Programul DDB, susţin, într-un comunicat, că acţionarii spanioli ai clubului, încearcă prin toate mijloacele falimentarea clubului.

Ei dau ca exemplu faptul că mijlocaşului Aleix Garcia i s-a propus  de câtre Pablo Cortacero rezilierea contractului pentru suma de 130.000 de euro, mult mai mare decât cea acceptată de jucătorul spaniol în urma negocierilor cu suporterii-acţionari.

"Devine din ce în ce mai evident că aceşti indivizi, acţionari majoritari în cadrul clubului, în acest moment, din păcate, au venit în România cu o misiune foarte clară: aceea de a băga Dinamo în faliment!

Deşi Aleix Garcia era implicat în discuţii cu DDB, care îi pusese pe masă o ofertă onestă, în beneficiul ambelor părţi, (jucător-club) gaşca condusă de Cortacero i-a propus rezilierea contractului cu efect imediat şi în condiţii dezastruoase pentru club.

Mai exact, Pablo Cortacero a semnat un acord cu jucătorul, prin care clubul Dinamo se obligă să îi achite 90.000 € net, viraţi în termen de 13 zile, Aleix Garcia urmând să devină astfel jucător liber.

Spaniolii au plusat! În cazul în care Dinamo nu va efectua plata în termenii stipulaţi, clubul se obligă să îi plătească daune lui Aleix Garcia, în valoare de 40.000 €, net.

Suma totală, aşadar, este de 130.000 de Euro, pe care jucătorul ar fi îndreptăţit să o ceară printr-un eventual memoriu la FIFA.

Repetăm! Toate acestea, în condiţiile în care Cortacero & CO au cunoştintă de faptul că Aleix Garcia şi clubul Dinamo, prin intermediul DDB, sunt angrenaţi deja în discuţii menite să rezolve lucrurile pe cale amiabilă, în cu totul alte condiţii, din care să nu piardă nici una dintre părţi.

Jucătorul a semnat, din păcate, fiind şi el tot o victimă a acestor indivizi fără scrupule. Reprezentanţii lui Dinamo la FRF sunt Constantin Eftimescu şi Cornel Ţălnar, singurii oficiali a căror semnătură este recunoscută de către forul în cauză. (...)

Aleix Garcia ar urma să fie alt caz Rene Hinojo, portar în vârstă de 37 de ani, căruia i s-au garantat, prin contract, la Dinamo, nu mai puţin de 25.000 € lunar şi care şi-a depus recent memoriu la FIFA.

Adaugând toate celelalte cheltuieli absurde la care SĂPAŞII au obligat clubul Dinamo, încă din prima zi în care au pus piciorul în Groapă, credem că nu mai există nici o urmă de îndoială cu privire la intenţiile pe care le au. Misiunea lor în România pare să fie FALIMENTAREA, cu orice preţ, a lui Dinamo!

Suntem în continuare aici şi vom para toate loviturile, indiferent cât de multe, dure şi de pe care parte vin!", se arată în comunicatul Peluzei Cătălin Hâldan, care precizează că de acum înainte comunicările oficiale DDB vor fi făcute şi prin intermediul paginii oficiale de Facebook a clubului Dinamo.

Luni, pe pagina de Facebook a clubului a apărut informaţia privind încheierea acordului de reziliere a contractului jucătorului Aleix Garcia, dar postarea a fost ştearsă după scurt timp.

Loading...