Pleacă Reghe, vine Hagi ?

Ultima actualizare:

    Reghecampf pare atras  de petro-dolarii arabilor  şi e foarte aproape  de a le accepta oferta (FOTOGRAFII: Răzvan Păsărică)
Reghecampf pare atras de petro-dolarii arabilor şi e foarte aproape de a le accepta oferta (FOTOGRAFII: Răzvan Păsărică)

Finala Cupei din această seară ar putea fi ultimul meci al lui Laurenţiu Reghecampf pe banca tehnică a Stelei. Din închisoare, patronul Gigi Becali a pregătit deja varianta de rezervă: naşul Gică Hagi.

După doi ani şi mai mult de 100 de meciuri la Steaua, Reghecampf ia în calcul o despărţire de formaţia cu care a câştigat două titluri de campioană consecutive. Cupa României, trofeu pe care îl poate cuceri în premieră astăzi, nu va fi decât un bonus în CV-ul antrenorului de 38 de ani. Pe urmele lui Reghe au pornit deja câteva echipe din Orient, care l-au ademenit cu milioanele de euro ale şeicilor.

În Arabia Saudită se vorbeşte deja despre oferte concrete avansate de Al-Ahli şi Al-Hilal, ultima fiind gruparea la care şi-a început aventura peste hotare şi Cosmin Olăroiu, în 2007. De asemenea, actualul tehnician stelist se află de mai mult timp în vizorul unor cluburi importante din Europa, astfel că are de unde să aleagă.

„Eu ca antrenor îmi doresc din ce în ce mai mult", a admis Reghecampf. Pentru a nu inflama spiritele înaintea finalei cu Astra, Reghe a promis că îşi va anunţa intenţiile de viitor după terminarea partidei din această seară.

Gheorghe Hagi încă mai tânjeşte după zilele în care îşi conducea echipa diniarbă, ca antrenor

Reghecampf pare atras  de petro-dolarii arabilor  şi e foarte aproape  de a le accepta oferta (FOTOGRAFII: Răzvan Păsărică)
Reghecampf pare atras de petro-dolarii arabilor şi e foarte aproape de a le accepta oferta (FOTOGRAFII: Răzvan Păsărică)

Întrebarea care se naşte deja în minţile fanilor stelişti este cine îi va lua locul lui Reghecampf în cazul în care acesta va accepta o altă provocare. Ca de fiecare dată, răspunsul e la Gigi Becali, chiar dacă patronul roş-albaştrilor se află momentan în închisoare. Primul nume la care se gândeşte latifundiarul este cel al naşului său de cununie, Gică Hagi.

În campionat, Steaua a obţinut 4 puncte din 6 în faţa Astrei, adversara din această seară

hagi
hagi

Certaţi în trecut, cei doi au revenit treptat la sentimente mai bune, dovadă fiind şi „angajarea" deţinutului Becali la Academia „Regelui". Postul de antrenor la Steaua ar fi astfel răsplata ideală pentru Hagi, care îşi doreşte enorm să reintre în circuit după trei ani de pauză. „Am oferte, dar n-am să le spun la televizor", a afirmat fostul mare jucător în urmă cu două zile.

Finala de astăzi cu Astra de pe „Arena Naţională" poate aduce Stelei a 22-a Cupă a României din istorie. Deja campioni, steliştii pot face astfel un event de care s-au bucurat ultima dată acum 17 ani. În 1997, cu Reghecampf printre titulari, Steaua pregătită de Dumitru Dumitriu se impunea cu 4-2 în finala cu FC Naţional. Eroul acelei dispute a fost Sabin Ilie, marcator a trei dintre goluri.

Vicecampionii de la Astra sunt în căutarea primului trofeu din vitrina clubului patronat de Ioan Niculae. Câştigarea Cupei ar fi o premieră şi pentru marea majoritate a jucătorilor, inclusiv pentru antrenorul Isăilă. Singurul astral care are în palmares o Cupă e mijlocaşul Marian Cristescu.

«Regele»,umilt în 2007

Hagi are şanse mari să revină ca antrenor în Ghencea după aproape şapte ani. În 2007, „Regele" a pregătit Steaua timp de trei luni, fiind forţat să-şi dea demisia după un scandal uriaş cu Gigi Becali, în care a fost umilit de declaraţiile patronului. „Hagi are caracter zero, caracter murdar. Are un talent de escroc internaţional de mare parşiv. Este regele vagabond", spunea atunci Becali. „Ce am păţit la Steaua a fost o palmă dură, o lecţie de viaţă care îmi va prinde bine", declara Hagi ulterior.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net