Piţurcă a luat 700.000 de euro fără să facă nimic. A câştigat procesul cu arabii

17-sport-piturca.jpg

Piturcă n-a stat mult la arabi şi n-a făcut mari performanţe, dar saudiţii n-au fos fair-play cu el şi pentru asta s-a întors cu tolba plină
Foto Click!

Victor Piţurcă a fost antrenorul lui Al-Ittihad între 2014 şi 2015, şi între 2015 şi 2016. N-a fost un singur mandat, pentru că după primul an s-a certat cu arabii, a reziliat contractul şi a semnat altul la câteva luni distanţă, după ce părţile s-au împăcat.

În 2016, relaţia dintre antrenorul român şi saudiţi a explodat şi aceştia l-au sabotat pe fostul slecţioner, şicanându-l în cel mai urât mod posibil pentru a-i forţa demisia. După ce i-au adus un antrenor secund fără ştirea lui, deşi în contract Piţurcă era suveran în a-şi alege propriul staff, iar apoi şeicii i-au anulat un catonament chiar înainte de decolare, Piţurcă a reziliat contractul unilateral, acuzând implicarea şefilor în munca lui. A intentat proces la FIFA, pentru că avea clauze care îl puneau la adpost de aceste abuzuri, iar forul mondial a decis zilele trecute în favoarea românului. Astfel, Al-Ittihad are termen până pe 30 august să plătească 30 de milioane de riali saudiţi, adică 700.000 de euro, altfel urmând să fie exclusă din toate competiţiile continentale.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1