Petrolul, eşec cu ochii în lacrimi

17-sport-petrolul-la-botosani.jpg

Gazdele de la FC Botoşani au afundat şi mai tare Petrolul în subsolul clasamentului din play-out
Foto: sportpictures.eu

Prima etapă a play-out-ului a adus o nouă înfrângere pentru Petrolul, 0-1 la Botoşani, ploieştenii accentuându-şi astfel situaţia dramatică în care se află.

Pe ultimul loc, “lupilor” le fuge pământul de sub picioare, salvarea de la retrogradare fiind din ce în ce mai greu de realizat. La finalul partidei de vineri seară, tehnicianul Petrolului, Constantin Schumacher, a cedat nervos, fiind surprins cu lacrimi în ochi la vestiare.

“Echipa s-a descurcat destul de bine, dar n-am avut şansă. Vom face totul pentru a depăşi pasa proastă. Jucătorii sunt afectaţi şi de decizia de a ni se bloca salariile. Eu nu pot să renunţ, pentru că ştiu cât am muncit. Dacă patronul vrea să mă schimbe, e decizia dumnealui”, a spus Schumacher, care n-a luat nici un punct de când a fost instalat pe banca ploieştenilor.
Dezastrul de la Petrolul a fost subliniat de o fostă glorie a echipei, Valeriu Răchită. “Pe Schumacher nu-l recomanda nimic să fie adus la Petrolul şi consecinţele se văd. Nici Mourinho n-ar avea ce să facă, e o problemă de management. Falimentul e aproape dacă echipa retrogradează”, a insistat Răchită.

Loading...