Petrescu a refuzat Sheffield pentru Târgu Mureş. Vezi de ce a preferat "Bursucul" România în detrimentul visului englezesc!

Dan Petrescu

Dan Petrescu antrenor oferte cluburi
Dan Petrescu a plecat cu ceartă de la Dinamo, dar românului i s-a păstrat o imagine bună după perioada Krasnodar şi Moscova
Foto Click!

Dan Petrescu a visat tot timpul să antreneze în Anglia, campionatul unde a evoluat timp de opt sezoane consecutive pentru Sheffield Wednesday, Chelsea, Bradford City şi Southampton, dar culmea, când a venit oferta, a refuzat-o din lipsa perspectivei.

Tehnicianul în vârstă de 47 de ani a stat câteva zile ca pe ace, indecis dacă să accepte o ofertă din liga a doua engleză sau să semneze cu vicecampioana României. Lămurit că Sheffield Wednesday, echipa pentru care a jucat 39 de meciuri în sezonul 1994 – 1995, nu are buget şi nici planuri de promovare în Premier League, „Bursucul” a ales până la urmă o revenire. Aseară a bătut palma cu cei de la ASA Târgu Mureş, încântat de mâna liberă dată de ardeleni, dar şi de perspectiva cupelor europene şi de atacarea titlului, prin care poate impresiona din nou.

Nici nu s-a uscat bine semnătura pe contract, că Petrescu a şi demarat treaba la Târgu Mureş. Antrenorul şi-a fixat câteva transferuri îndrăzneţe, care să-i permită să se bată la campionat şi la calificarea în grupele Ligii Europa. Pe listă sunt foştii petrolişti Peterson Pecanha şi Victoraş Astafei, stelistul Srdjan Luchin, argentinianul Pablo Brandan, fostul său elev la Unirea Urziceni şi legitimat sezonul trecut la CS U Craiova, dar şi atacantul Gigel Bucur, pe care l-a antrenat la Kuban Krasnodar. Dacă toate acestea îi reuşesc, "Bursucul" poate da lovitura cu ASA, la fel cum a făcut în 2009 cu Urziceniul.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1