Paulo Dybala (Juventus) a donat 160.000 de euro unui spital din Cordoba

dybala-juventus.jpg

Paulo Dybala și iubita lui au fost infectați cu COVID-19
Paulo Dybala și iubita lui au fost infectați cu COVID-19
Foto: Instagram/PauloDybala

Component al echipei de fotbal Juventus Torino, Paulo Dybala a oferit 12 milioane de pesos argentinieni (circa 160.000 de euro) unui spital din Cordoba, sprijinind astfel lupta cu pandemia de COVID-19.

Atacantul a fost și el infectat cu noul coronavirus. Argentinianul a anunţat în 21 martie că atât el, cât şi iubita sa au fost descoperiției că testele efectuate de ei au avut rezultat pozitiv. Fotbalistul a scris atunci pe Instagram: “Bună ziua tuturor, vreau doar să vă anunţ că am primit rezultatele testului COVID-19 şi atât Oriana, cât şi eu am fost testaţi pozitiv. Din fericire suntem în stare perfectă. Vă mulţumim pentru mesaje”. Juventus Torino a confirmat informația: “Paulo Dybala a fost testat şi rezultatul a fost pozitiv cu Covid-19. El se află în izolare la domiciliu din 11 martie. Va fi monitorizat în continuare. Se simte bine şi este asimptomatic”. Dybala a fost al treilea jucător de la Juventus infectat cu coronavirus, după Daniele Rugani şi Blaise Matuidi. 
Născut în 15 noiembrie 1993, în Laguna Larga, în Argentina, atacantul s-a format ca fotbalist la Instituto de Cordoba (2003), care l-a promovat și în echipa de seniori. După un campionat jucat pentru aceasta, în 2011/2012, Dybala a ajuns în Italia, la US Palermo (2012-2015), de la care s-a transferat la Juventus. Pentru ”Bătrâna Doamnă”, argentinianul a disputat 216 meciuri, marcând 91 de goluri. De asemenea, el este și internațional, din 2015 el disputând 29 de meciuri pentru Argentina și marcând două goluri. 
 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1