Patru zile, pauză pentru sex !

Ultima actualizare:

    Nuno Diogo se va  putea bronza la  soarele din Turcia  împreună cu soţia
Nuno Diogo se va putea bronza la soarele din Turcia împreună cu soţia

31 de zile de cantonament! Cu un astfel de program draconic i-a aşteptat Jorge Costa pe elevii săi de la CFR Cluj, care au plecat duminică în stadiul de pregătire de la Belek.

Ardelenii şi-au pus mâinile în cap când au văzut că o lună sunt nevoiţi să stea departe de familii. Jorge Costa, antrenorul echipei din Gruia, a programat două stagii de pregătire, cu o pauză de patru zile între ele, ambele desfăşurate la Belek.

Pentru că şi-au dat seama că jucătorii vor rezista cu greu ritmului impus de tehnicianul lusitan, şefii CFR-ului le-au spus jucătorilor că îşi pot chema iubitele într-o mini-vacanţă între cele două turnee de pregătire, în care să se „răcorească".

Răsfăţul sexual va fi însă pe cheltuiala lor, nicidecum pe cea a patronului Arpad Paszkany, aşa cum sperau fotbaliştii! Hotelul unde sunt cazaţi „vişinii" este unul luxos, de cinci stele.

La Sueno Golf din Belek o cameră dublă costă în jur de 120 de euro, iar clienţii pot beneficia de reduceri pentru activităţile nautice, spa sau golf. Deja cei mai mulţi dintre elevii lui Costa şi-au anunţat intenţia de a-şi chema iubitele în Turcia şi le-au cerut şefilor să rezerve camere în plus.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net