Parlamentarii români, învinși de cei turci în finala turneului de la Mogoșoaia

poza.jpg

Parlamentarii turci au câștigat turneul

Weekend-ul trecut s-a disputat la baza Federației Române de Fotbal, de la Mogoșoaia, Turneul Interparlamentar de Fotbal, competiție la care au participat delegații din România, Turcia, Italia, Georgia, Serbia și Ucraina.

După două zile de meciuri dure sub o căldură înăbușitoare, primele două au ajuns în finala programată pentru duminică, ora 13:00. Până la urmă, mai proaspeți din punct de vedere fizic, antrenați de deputatul Saffet Sancakli, fost jucător la Galatasaray și Fenerbahce și cu Excelența Sa, Ambasadorul Republicii Turcia în România, Füsun Aramaz, printre susținători, turcii au câștigat cu 2-1 și au pus mâna pe râvnitul trofeu. Ai noștri s-au mulțumit cu medaliile de argint și au fost consolați de familie și prieteni, aflați în număr mare în tribune.

Înaintea finalei dintre România și Turcia a avut loc un meci demonstrativ între naționalele artiștilor și ziariștilor, ultimii sponsorizați de Superbet, Alexandrion Group și Aqua Carpatica. Ambele echipe au fost „împănate” foști fotbaliști profesioniști din Liga 1, ca Daniel Chiriță, Mugur Bolohan sau Valentin Bădoi, iar artiștii s-au impus cu 5-3, luându-și revanșa după ultima înfrângere suferită în fața jurnaliștilor.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1