Pantilimon dă prima ligă din Anglia pe un post de titular

Ultima actualizare:

    Costel Pantilimon  s-a săturat să nu  joace la Watford
Costel Pantilimon s-a săturat să nu joace la Watford

Costel Pantilimon a semnat acum un an cu Watford, dar a apărat doar în şase meciuri, dintre care unul singur în campionat. Deşi are contract până în vara lui 2019, el îşi doreşte să părăsească echipa şi chiar dacă va obţine un contract mai puţin avantajos, va avea în schimb ocazia să fie între buturi.

Din 2011, „Panti” a părăsit campionatul intern şi a luat calea Angliei. A trecut pe la Manchester City, Sunderland şi Watford, dar fiecare pas făcut l-a adus tot mai aproape de banca de rezerve. Acum, la „viespi”, a bifat doar şase partide, cinci în Cupe şi unul în Premier League, atunci când s-a duelat cu Liverpool şi a încasat patru goluri, restul primindu-le Gomes. 

Brazilianul e preferatul antrenorului Mazzarri şi atunci românul a decis să-şi caute alt angajament. E dorit şi-n Belgia de către Anderlecht Bruxelles, acolo unde activează Stanciu şi Chipciu, dar goalkeeperul nu vrea să părăsească Anglia. Preferă să joace în liga a doua, fiind dorit de Derby County, locul şapte în Championship.

La trupa lui Steve McClaren, omul numărul unu între buturi e Scott Carson, însă acesta e inconstant şi echipa nu-şi permite multe gafe, în condiţiile în care obiectivul e promovarea.

Mutarea ar fi benefică pentru „Panti” fiindcă o prestaţie bună l-ar readuce şi-n circuitul naţionalei. Pentru „tricolori” a avut de asemenea apariţii sporadice în ultima perioadă, cea mai recentă fiind anul trecut în septembrie contra Muntenegrului, 1-1, în preliminariile Mondialului din 2018.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net