"Pantera" s-a întors în Kadikoy. Pancu, invitat special la Fener - Beşiktaş

550eed3195f9cf6f12000002.jpg

Rapidistul şi-a luat două zile libere pentru a fi prezent la marele meci de pe Saracoglu
Foto Click!

Daniel Pancu a jucat trei sezoane la Beşiktas şi turcii nu l-au uitat pe cel care a câştigat titlul şi Cupa în tricoul alb-negru.

Duminică seara, actualul rapidist a fost invitat special la derby-ul de pe Şukru Saracoglu, Fener – Beşiktaş, încheiat 1-0. Ocazia a fost una aniversară: s-au împlinit fix 10 ani de la ultima victorie a „vulturilor” pe terenul marii rivale. În aprilie 2005, Beşiktaş învingea cu 4-3, iar „Pancone” a jucat portar ultimul sfert de oră, câştigându-şi prin paradele sale renumele de „Pantera din Kadikoy”. Kadikoy este numele cartierului în care se află stadionul lui Fenerbahce.

550eed1695f9cf6f12000001.jpg

Pancu a apărat fantastic în urmă cu 10 ani, la ultima victorie a lui Beşiktaş pe terenul lui Fenerbahce
Foto Click!

„În fiecare an invită câte un fost jucător emblematic de le fiecare echipă, iar acum a fost rândul meu şi al lui Mateja Kezman. A fost foarte frumos, dar m-am simţit ca pe Ghencea, pentru că fanii lui Beşiktaş au lipsit de pe Saracoglu”, a declarat Pancu pentru Click!.

550eed1195f9cf6f12000000.jpg

Sârbul Mateja Kezman, fost la Fener, şi Daniel Pancu, fost la Beşiktaş, au făcut avancronica derby-ului pentru televiziunea care a tranmis meciul
Foto Click!
Loading...
 
 

Citește și

  • Preşedintele celor de la FC Braşov, Constantin Zotta, e considerat vinovat pentru desfacerea contractelor a şase fotbalişti, în mod abuziv, în plin campionat. Tot e cel care i-a stopat sâmbătă pe fotbalişti, la meciul de acasă cu Dinamo, să expună la mijlocul terenului textul: „Vrem să muncim! Stop rezilierii unilaterale!”

  • Pe 3 martie 2013, Click! vi-l prezenta într-un reportaj inedit pe Nicolae Vasile. Numele puştiului de 17 ani al Rapidului nu spunea nimic, fiind promovat conjunctural de la juniori din cauza crizei financiare şi lipsei de variante. Promisiunea a devenit însă certitudine.