Ovidiu Hațegan, în lacrimi la finalul meciului Germania - Olanda. A aflat că i-a murit mama - VIDEO

ovidiu_hategan_lacrimi_germania_olanda.jpg

Ovidiu Hategan, in lacrimi la finalul meciului Germania -Olanda
Ovidiu Hategan, in lacrimi la finalul meciului Germania -Olanda
FOTO: Twitter

Scene dramatice la finalul partidei Germania - Olanda. Arbitrul român Ovidiu Hațegan a izbucnit în plâns după fluierul de final, fiind consolat de eroul olandezilor, Virgil van Dijk. Apoi s-a aflat că la pauză românul aflase că i-a murit mama.

Arbitrul Ovidiu Haţegan (38 de ani) a aflat la meciul Germaniei cu Olanda, scor 2-2, de luni seară, că i-a murit mama. El a fost consolat de olandezul Virgil van Dijk la finalul meciului, când a izbucnit în lacrimi. Mama oficialului era internată în spital.

”Acest om era distrus, avea lacrimi în ochi, din cauza faptului că tocmai îşi pierduse mama. Mi-am dorit să-l încurajez, i-am transmis forţă şi i-am spus că a condus bine meciul. Este un lucru mic, dar sper să-l ajute”, a declarat olandezul  Virgil van Dijk. AICI vedeți momentele emoționante

Reprezentativa Olandei s-a calificat în semifinalele Ligii Naţiunilor, după ce a remizat, scor 2-2, în deplasare, cu selecţionata Germaniei. Franţa, campioana mondială, termină grupa pe locul 2.

Golurile au fost marcate de Werner (9) şi Sane (20) pentru Germania, respectiv Promes (85) şi Van Dijk (90+1).

Ovidiu Haţegan a arbitrat meciul, ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, în timp ce arbitri adiţionali au fost Radu Petrescu şi Sebastian Colţescu. Al patrulea oficial a fost Radu Ghinguleac.

 

Loading...