Olăroiu vrea să fie şef în Asia

oli-arabi-.jpg

Cosmin Olăroiu va juca împotriva echipei pe care a antrenat-o în perioada 2007-2009

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Cosmin Olăroiu e în faţa celei mai mari performanţe din cariera sa de antrenor, cucerirea Ligii Campionilor Asiei. Pentru a evolua cu trofeul pe masă, Al Ahli trebuie să treacă mai întâi de o „dublă” de foc contra saudiţilor de la Al Hilal, confruntare care îşi va consuma primul episod marți (29 septembrie), la Riad. Practic, Cosmin Olăroiu se va bate pentru calificare cu echipa pe care a antrenat-o în perioada 2007-2009.

De asemenea, Al Hilal e gruparea care a fost condusă anul trecut de Laurenţiu Reghecampf, demis între timp. Jucătorii lui Oli au avantajul disputării meciului retur pe teren propriu, la 20 octombrie. Câştigătoarea semifinalei Al Ahli – Al Hilal va juca finala Ligii Campionilor împotriva chinezilor de la Guangzhou Evergrande sau a japonezilor de la Gamba Osaka. Dacă Olăroiu va aduce trofeul la Dubai, atunci Al Ahli va participa în luna decembrie la Mondialul Cluburilor, acolo unde formaţia antrenorului român poate da peste Barcelona lui Messi. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Mihai Costea

    Atacantul Mihai Costea evoluează acum la Voluntari şi chiar dacă oficial îl încearcă un sentiment de regret că a părăsit trupa din Ghencea, în realitate el vrea să se răzbune pe cei care i-au făcut viaţa un calvar.

  • Houssine Kharja

    Stelistul Houssine Kharja nu va juca duminică contra celor de la Voluntari, revenirea sa pe teren fiind preconizată pentru meciul cu Iaşi de la sfârşitul săptămânii viitoare.

  • Liga Campionilor 2015

    Proiectul unei competiţii similare UEFA Champions League, care să reunească echipe atât din America de Nord, cât şi din America de Sud şi care să înlocuiască turneele Copei Libertadores şi Concachampions, este în dezbatere în aceste zile pe cele două continente.

  • Ilfovenii l-au demis pe Flavius Stoican din cauza rezultatelor slabe şi acum mizează pe experienţă. Mircea Rădulcescu,„Riciu”, care se întoarce în prima ligă după o pauză de 18 ani, le-a cerut şefilor un loc de veci ca primă în cazul în care va salva echipa.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul