Oamenii lui Mirel Rădoi au făcut egal cu Arabia Saudită în ultimul meci de pregătire pentru JO

Ultima actualizare:

    Fotbaliștii din lotul olimpic, aliniați la intonarea imnului naționalFoto: frf.ro
Fotbaliștii din lotul olimpic, aliniați la intonarea imnului naționalFoto: frf.ro

Echipa olimpică a României a remizat din nou (0-0) cu Arabia Saudită U23, reprezentativă de asemenea calificată la Jocurile Olimpice. Acesta a fost ultimul meci-test disputat de selecționata lui Mirel Rădoi înainte de plecarea la Tokyo. România face parte din Grupa B a turneului olimpic, alături de Noua Zeelandă, Coreea de Sud şi Honduras.

Cele două echipe au terminat la egalitate (1-1) şi prima partidă, care a avut loc sâmbătă, tot la CNF Mogoşoaia. Ambele meciuri s-au jucat fără spectatori şi nu au fost televizate, pentru a nu fi văzute planurile sau schemele tactice folosite.Potrivit FRF, în primul mitan, „România a avut mai multe ocazii decât adversarii. Întâi, Sîntean a reluat moale din 11 metri după o recuperare excelentă a lui Rațiu și o depășire frumoasă a unui jucător saudit (min. 8). Apoi, Vali Gheorghe nu a reușit să reia din apropiere centrarea ideală a lui Sîntean (min. 10). După startul bun de partidă al tokyotricolorilor, oaspeții au contrabalansat printr-o reluare cu capul puternică, dar pe lângă poartă (min. 23) și un șut slab, pe jos și pe centrul porții, respins de Marin (min. 29). Primele 45 de minute s-au încheiat cu un voleu din careu al lui Rațiu, după o preluare excelentă pe piept, respins însă în corner de fundași (min. 40)”. În partea a doua a confruntării, numărul ocaziilor de poartă a fost mai mic. „Jocul a devenit însă mai încrâncenat și uneori chiar pe contre”. Cea mai importantă ocazie a echipei noastre a venit după o urcare inspirată a lui Pașcanu, care l-a lansat ideal, pe jos, pe Vali Gheorghe, dar fotbalistul Astrei, singur cu portarul, nu a mai apucat să finalizeze (min. 55). În prelungiri, oaspeții au fost aproape să dea lovitura, însă mingea șutată de ei a trecut peste poartă.România a început această a doua partidă-test cu următorul unsprezece: 1. M. Popa, 3. Fl. Ştefan, 4. Paşcanu, 6. Ghiţă, 8. M. Marin, 10. Ciobanu, 11. V. Gheorghe, 14. Raţiu, 18. Dulca, 19. Sîntean, 21. Sefer. Au mai jucat: Ganea, I. Gheorghe, Chindriş, Dobre, Deaconu, T. Băluţă, R. Grigore şi Florescu.România face parte din Grupa B a turneului olimpic, alături de Noua Zeelandă, Coreea de Sud şi Honduras.Turneul de fotbal din cadul JO se va desfășura între 21 iulie şi 7 august.Programul meciurilor din grupa tricolorilor:

Joi, 22 iulieNoua Zeelandă – Coreea de Sud (ora locală 17.00, Kashima)Honduras – România (ora locală 20.00, 14.00 în România, Kashima)

Duminică, 25 iulieNoua Zeelandă – Honduras (ora locală 17.00, 11.00 în România, Kashima)România – Coreea de Sud (ora locală 20.00, 14.00 în România, Kashima)

Miercuri, 28 iulieRomânia – Noua Zeelandă (ora locală 17.30, 11.30 în România, Sapporo)Coreea de Sud – Honduras (ora locală 17.30, 11.30 în România, Yokohama)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net