«Nu o să mai fie acţionar majoritar»

Ultima actualizare:

    Arpad Paszkany si Iuliu Mureşan
Arpad Paszkany si Iuliu Mureşan

CFR Cluj traversează o perioadă extrem de proastă în canpionat. Ardelenii lui Vasile Miriuţă sunt pe locul şapte, cu 34 de puncte, la 27 de puncte în urma liderului Steaua.

Problemele sportive sunt acutizate şi de cele financiare, iar  Mureşan, şeful din Gruia, a făcut un anunţ-şoc. Paszkany nu va mai fi acţionar majoritar. Voiau titlul, dar acum se mulţumesc să rămână în Liga I. La această situaţie au ajuns cei de la CFR Cluj în actualul sezon. Jucătorii au acuzat lipsa banilor, mărturisind că nu au fost plătiţi timp de aproape cinci luni.

De frica licenţei, şefii au făcut eforturi şi le-au plaătit jucătorilor salariile, dar probleme continuă la Cluj. "Până în vară, în funcţie de bugetul pe care o să-l avem la dispoziţie, o să ştiu sigur dacă vom face o treabă mai bună decât în ultimul an. Nu mai e nevoie de acelaşi buget de care am avut nevoie acum 3-4-5 ani, dar eu cred că având un buget de 7 milioane de euro se poate.Cu un buget mai mic nu ştiu dacă se poate", a spus Iuliu Mureşan, la Digisport.

Acesta a dezvăluit că patronul Arpad Paszkany este tentat să plece de la echipă:" «Este acţionarul principal, mă rog, a fost acţionarul principal la club. Acum să vedem ce se va întâmpla, s-ar putea să nu mai fie el, dar este interesat şi o să ne ajute în continuare. S-ar putea ca cineva să investească mai mult şi să devină un acţionar mai important".

A cucerit opt trofee la CFR

Arpad Paszkany a venit la CFR Cluj în urmă cu mai bine de 11 ani, perioadă în care ardelenii au câştigat nu mai puţin de opt trofee interne. Cei din Gruia au ieşit campioni în sezoanele  2007-2008, 2009-2010, 2011-2012, au luat de trei ori Cupa României (2007-2008, 2008-2009, 2009-2010) şi de două ori Supercupa României (2009, 2010). Potrivit surselor din anturajul clubului din Gruia, suma la care a fost evaluat clubul CFR Cluj de către firma de audit mandatată pentru acest lucru, este de 120 de milioane de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net