Nicolae Stanciu: "Îmi cer scuze pentru că am ratat! O să mai bat penalti!"

satnaci17-sport-stanciu.jpg

Nicolae Stanciu revine la lot după o pasă decisivă în victoria lui Anderlecht cu rivala Standard Liege. Aşteptăm aceleaşi realizări şi cu Armenia şi Kazahstan, care să şteargă imaginea penalty-ului ratat cu Muntenegru
Foto: AP
Citeste tot despre: 

Mijlocaşul Nicolae Stanciu şi-a cerut scuze pentru penaltiul ratat la meciul cu Muntenegru, scor 1-1, dar a spus că va mai executa lovituri de la 11 metri.

"E foarte greu. Dacă marcam, începeam cu o victorie, ceea ce era foarte important. Îmi cer scuze colegilor şi românilor pentru că am ratat! Din păcate nu am marcat şi acum avem doar un punct. S-a întâmplat să ratez, îmi asum acest lucru şi faptul că nu am câştigat, dar probabil că nu va fi ultima oară când bat penalti. Nu a fost vorba de oboseală. Era un simplu 11 metri şi nu am reuşit să marchez. Nu a fost nici primul, nici ultimul penalti pe care l-am ratat. Cu siguranţă o să mai bat", a spus Stanciu la Digi Sport.

"Trebuia să câştigăm indiferent de teren. Şi noi, şi ei am jucat pe acelaşi gazon. Sperăm să învăţăm din greşelile de azi şi să câştigăm dubla din octombrie. Sunt trist pentru această seară, cred că meritam victoria, dar trebuie să ne reîncărcăm bateriile, să mergem la echipele de club, unde trebuie să jucăm bine pentru a fi din nou chemaţi la naţională. Sunt câţiva băieţi noi, pe care trebuie să-i ajutăm să se integreze. Am lucrat toţi împreună, nu a contat că suntem stelişti, dinamovişti sau stranieri, şi cred că a fost un meci bun, am făcut un efort mare şi doar neşansa a făcut să nu câştigăm", a mai anunţat el.

Loading...
 
 

Citește și

  • Selecţionerul României, Christoph Daum, a explicat cum a decurs jocul nostru cu Muntenegru, 1-1, primul din campania de calificare la CM 2018.

  • Tricolorii încep în această seară campania de calificare la Mondialul din Rusia, 2018, iar aşteptările de Christoph Daum şi băieţii lui sunt foarte mari. Neamţul ne-a promis schimbări şi, deocamdată, le avem din plin, cel puţin în ceea ce priveşte alcătuirea echipei. Să sperăm că şi rezultatele vor fi mai bune!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1