Neymar vrea încă 6,5 milioane de euro de la Barcelona

neymar-gettyimages-824354320.jpg

Mulți sunt cei care își doresc ca Neymar să se întoarcă la FC Barcelona
Mulți sunt cei care își doresc ca Neymar să se întoarcă la FC Barcelona
Foto: Guliver / GettyImages
Citeste tot despre: 

Brazilianul Neymar și-a sporit pretențiile financiare față de fostul său club. Potrivit ” L’Equipe”, care citează ” El Mundo”, sud-americanul reclamă în instanţă 6,5 milioane de euro de la FC Barcelona.

Această sumă s-ar adăuga la cele peste 30 de milioane de euro pe care fotbalistul speră să le recupereze de la gruparea catalană. Iar aceste sume sunt legate de litigiul dintre FC Barcelona şi fiscul spaniol cu privire la aducerea brazilianului în 2013. Manevrele financiare făcute prin intermediul unor contracte de imagine fictive pentru facilitarea transferului jucătorului de la Santos au fost considerate plăţi mascate pentru jucător şi subiect al altor impozite decât cel anunţat iniţial. Fiscul i-a cerut lui Neymar să plătească, iar brazilianul este de părere că FC Barcelona trebuie să îi ramburseze banii. Anterior, Neymar a solicitat în instanţă de la FC Barcelona, în Spania, salariul său pe iulie 2017, şi anume 3,2 milioane de euro, sumă care nu i-a fost vărsată după activarea clauzei de reziliere a contractului cu catalaniii. Brazilianul a mai cerut de la gruparea catalană 28,6 milioane de euro, parte a unei prime de prelungire a înțelegerii cu aceasta.
În 2017, Neymar a cerut activarea clauzei de reziliere a contractului său cu FC Barcelona, de 222 de milioane de euro, pentru a pleca la Paris Saint-Germain.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1